Indiase filmmaker Jagmohan Mundhra overleden

In Mumbai is vanmorgen de Indiase filmmaker Jagmohan Mundhra overleden. Hij werd vrijdag opgenomen in het ziekenhuis na interne bloedingen en overleed zondagochtend. Mundhra stond niet bekend om grote Bollywood producties, maar om thema-films zoals Bawandar uit 2000 en de film Provoked met Aishwarya Rai uit 2006. Deze film werd internationaal heel goed ontvangen en de vertoning op het filmfestival in Cannes in 2006 was een van de hoogtepunten in de internationale carrière van de 62-jarige Jagmohan Mundhra.

Trailer Provoked:

3 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Sunday, September 4th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.