Trailer Rockstar

Ranbir Kapoor fans hebben hier lang voor moeten wachten. En het wachten is beloond en hoe! De eerste trailer van zijn film Rockstar is uit. De film is geregisseerd door Imtiaz Ali en geproduceerd door Shree Ashtivinayak Cine Vision Ltd. en Eros International.

Rockstar staat gepland voor een release op 11/11/11 en heeft in de hoofdrollen Ranbir Kapoor en Nargis Fakhri.

Bekijk nu de trailer en geef je mening!

6 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Wednesday, August 31st, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. I think it wil be a hit. Imtiaz Ali heeft altijd verhalen met een goed inhoud. Ranbir is a top actor. Weer een ander rol voor Ranbir. Bovendien komen er weinig mensen naar bollywoodfilms in Nederland. De meeste begrijpen die bollywoodfilms dan ook niet.

  Landen zoals India, UK, VS, Australia, South Africa etc zullen veel mensen geinteresseerd naar de film gaan.

 3. IK DENK DAT BIJ NIZAAM EN BIJ IK EEN PAAR DRAATJE LOS ZITTEN. DEZE TWEE FIGUREN TREKKEN BIJ VOORBAAT AL DE CONCLUSSIE, DAT DEZE FILM GAAT FLOPPEN. HOE KAN JE IEMAND MONGOOL NOEMEN EN ALS EEN PERSOON EEN MONGOOL IS DAN NOG……….NIZAAM. JE WEET NIET HOE JE EIGEN TOEKOMST GAAT WORDEN. IK, HOE BEDOEL JE “WAT EEN DRAMA”. IK KAN ZO AFLEIDEN VAN WELKE ACTEUR(S) JULLIE BEIDEN DE AANHANGER ZIJN. ÉÉN DING “RANBIR KAPOOR ID E TOEKOMST VAN BOLLYWOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

 4. Ramu en Pratiksha jullie hebben volkomen gelijk.
  Op Sawaarya na zijn alle film van RK een hit.Hij is de tweede acteur naast SRK met zoveel reclame,waaraan hij dik wordt betaald.Ik persoonlijk, vind hem een heel goede acteur.Die film van hem (ajab prem ki gazab kahanie)was twee keer uitverkocht in Den Haag. RK you are one of the best.

  Nizaam en IK jullie mogen weer vloeken RAMA daan is voorbij ( het staat je netjes ).

  Khuda Hafiez

  Rahat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.