Celina Jaitley getrouwd

Gisteren berichtten wij nog over de huwelijksproblemen tussen Manisha Koirala en haar man. En vandaag mogen we melden dat actrice Celina Jaitley in het huwelijksbootje is gestapt met haar vriend Peter Haag. De actrice kondigde dit aan via Twitter.

Het stel had plannen om in september te trouwen in Egypte. Maar, als gevolg van een familietragedie, is dat feest niet doorgegaan. Het stel besloot om de huwelijksceremonie klein en rustig te houden.

Celina twitterde:Geliefde tweeple. .. Met veel plezier kondig ik mijn huwelijk aan @ peterhaag die op de 23e van de vorige maand plaatsvond in een duizend jaar oude klooster in Oostenrijk. Wij vragen uw zegen en goede wensen en bieden onze excuses aan voor de vertraagde aankondiging als gevolg van een familietragedie. Hierbij een foto van het meest gekoesterde moment van ons leven. Op de foto zien jullie mij en mijn geliefde man, mijn liefste schoonvader aan mijn linkerzijde en mijn zwager rechts naast Peter.”

Wij wensen Celina Jaitley en Peter Haag een heel gelukkig huwelijksleven.

12 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Tuesday, August 30th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Alsof zij zelf geen familie heeft, staat ze met haar liefste schoonvader en zwager op de foto waaaaaahhhaaaaaa.

 3. Rob, zij is niet de enige moslim die met een bakra trouwt hoor.
  Er zijn er zat voor haar gegaan.
  de vraag is alleen hoe lang houden ze het vol, want cultuur verschil is erg groot. Of zij moet alles opgeven, want hij hoeft niets op te geven hahaaaa.
  Ik wens ze heel veel geluk samen.

 4. Celina is idd half afghaans maar is een hindoe doordat haar indiase vader dat ook is.

  Maar wanneer zie ik dr nou eens in een hollywood film??? ‘The Quest of Sheherezade’ ofzo?? Die zou vorig jaar al in bios moeten zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.