Huwelijk Manisha Koirala voorbij?

Manisha Koirala is weer eens terug in het nieuws. Op 19 juni 2010 trad ze in het huwelijk met de Nepalse zakenman Samrat Dahal. Zes maanden na het zogenaamde sprookjeshuwelijk plaatste Manisha een bericht op een sociale netwerksite dat ze overweegt om een scheiding aan te vragen van haar zeven jaar jongere man en hoopte dat haar ouders niet boos zouden worden.

Later verwijderde ze haar bericht en schreef dat ze dit in een vlaag van woede had geschreven, maar de scheuren in het huwelijk waren zichtbaar voor iedereen. Hoewel ze benadrukte dat alles in orde was, verscheen afgelopen donderdag wederom een bericht op haar profiel: “Mijn man is uitgegroeid tot mijn vijand … hoeveel slechter kan een vrouw het hebben? ”

Wordt dit berichtje binnenkort ook weer verwijderd of is het huwelijk voorgoed voorbij deze keer?

17 REACTIES

 1. oei oei op een sociale netwerk schrijven dat haar man haar “vijand” is geworden, dat is niet netjes hoor. Mensen gaan te ver om zich onschuldig te bewijzen en de tegenstander van alles verwijten, bah

 2. Wat erg, maar zulke dingen gebeuren. Er zal heel veel gebeurd zijn, wil iemand op een sociaalwerknet, zoiets schrijven.

  Mama, zo lelijk is ze toch niet?

  Ik ben nooit een fan geweest van haar.

  Maar ze hebben geld en geld speelt een grote rol, als je niet meer gelukkig ben met je partner.

  Dus gaat scheiden makkelijk.

 3. MET DE KNAPPE BEDOEL ??????? DE DE MAMA OMDAT DIE VINDT, DAT MANISHA EEN HOOFT(???) HEEFT VAN EEN KIP (ik wist niet eens dat kinnen hoofden hadden) EN EEN LICHAAM VAN EEN OLIFANT. ZIJ (DIE MAMA) MOET DAN TOCH EEN BIJZINDER IEMAND ZIJN, WAT NATUURLIJ TWEE KANTAN OP KAN????? > <

 4. ach joh het gaat alleen maar om geld, nu kan ze geld eisen van ex man..
  Want geloof niet dat een huwelijk binnen 6 maanden over kan zijn. ga er vanuit dat ze precies wist waarmee ze bezig is.

 5. MAMA, GEEF NOU EEN GOEDE REDEN WAAROM JE IEMAND (I.D.G. MANISHA DAN) LELIJK EN VIES VINDT. IS TOCH NIET LEUK OVER IEMAND ZO TE OORDELEN.

 6. @Ramu
  vergeet alles. Verbeeld een olifant, maar met een hoofd van een kip en 2 keer raden wie dat is? hahahahahaha
  Trouwens, waarom ben je zo serieus?

 7. ik dacht eerder aan die lelijke rotkop van je, iemand die zo negatief is over een andere vrouw, zal er zeker als een verzopen hond eruit zien, met een kop als een awari. Je bent gelijk een kermis atractie.( check je poster eerst voor je comentaar geeft.)

 8. amai wat een grote fan van Manisha of eerder een trouwe hond?!i’m done with u. Ik heb geen tijd voor een kindje van 10 jaar ofzo :p good luck met het verdedigen van je heks…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.