Chammak Challo preview

Dit weekend verschijnt de eerste song promo van de film Ra.One. Het nummer was twee maanden eerder al gelekt op het internet en dus besloten de makers om dit ook maar meteen de eerste songpromo te laten zijn.

Het nummer is gezongen door de Amerikaanse rapper Akon en gecomponeerd door Vishal-Shekhar.

De volledige promo verschijnt op 28 augustus, maar je kunt nu alvast een preview bekijken.

4 REACTIES

  1. Weet iemand toevalig of ra-one en don2 in de nederlandse bioscopen te zien is ? zo ja waar kan ik info vinden ? ik weet dat die van salman khan wel te zien is in pathe maar heb niks kunnen vinden over shahrukh’s movies ??? pleaaasseee help ? =D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.