Akshay en John na 6 jaar weer samen

Akshay Kumar en John Abraham zijn zes jaar na hun hit Garam Masala uit 2005 weer samen in een film te zien, namelijk in het regiedebuut Rohit Dhawan getiteld Desi Boyz. Rohit Dhawan, zoon van filmmaker David Dhawan, stapt in de schoenen van zijn vader. Ook zijn film is een komedie, het genre waar zijn vader bekend om staat. Hij zegt dat de film meer een ‘dramedy’ is en dat het de normen van de Bollywood komedies zal doorbreken.

“Ik was bezig met het schrijven van het script. Het kosste mij bijna twee jaar om dit project samen te stellen. Het is niet makkelijk om een film te schrijven waarin twee acteurs voorkomen. Akshay steunde mij vanaf het begin en had al gezegd dat hij deel wilde uitmaken van de film zodra ik klaar was. Toen ik eindelijk klaar was met schrijven, heb ik het script aan John gegeven. Hij was meteen overtuigd”, zegt Rohit.

“Zowel Akshay en John zijn uiterst gedisciplineerd en professioneel. Ze waren altijd op tijd en altijd geconcentreerd. Het is een dream-team voor elke debutant.”

Verder bestaat de cast uit Deepika Padukone en Chitrangada Singh. Rohit belooft de lachspieren van het publiek te trainen met de komedie over het leven van twee jonge jongens die weigeren om op te groeien.

De film staat gepland voor een release op 25 november.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.