Bollywood goes 3D

Als de recente ontwikkelingen in Bollywood een indicatie vormen voor de toekomst, dan kunnen wel zeggen dat veel filmmakers steeds vaker overwegen om hun films in 3D te maken of uit te brengen. Nu heeft ook Farhan Akhtar besloten om Don 2 in 3D uit te brengen. “Als we kijken naar het merk Don en de manier waarop de eerste teaser is ontvangen, zijn er ervan overtuigd dat het publiek ditmaal meer van ons verwacht”, aldus producent Ritish Sidhwani.

“Farhan liep tijdens de opnames al met de gedachte om de film mogelijk uit te brengen in 3D. Dit zat altijd al in zijn hoofd. We besloten een aantal tests te doen op het eerste deel en dat zag er goed uit. Daarom hebben we besloten om de film uit te brengen in 3D. Dit zal de Don-ervaring voor het publiek nog mooier en spannender maken.”

Andere films die dit jaar of volgend jaar in 3D zullen verschijnen zijn: RA.One, Don 2, 3 Raaz, Joker, Dangerous Ishq en Sher Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.