Shilpa Shetty’s eerste Engelstalige film

De eerste poster van Shilpa Shetty’s eerste Engelstalige film is uit. De film is getiteld The Desire en is geregisseerd door Sarath Kumar. De film is in de maak sinds 2008. The Desire zou eigenlijk in 2009 een wereldwijde release krijgen, maar wegens productionele problemen werd de release keer op keer uitgesteld. Nu is het eindelijk zo ver en hopen de makers de film in 2011 eindelijk uit te kunnen brengen.

The Desire vertelt het verhaal van Goutami, een Indiase danseres, die verliefd wordt op een Chinese artiest die ze ontmoet tijdens een van haar vele reizen.

De film is opgenomen in prachtige steden in India zoals Ahmedabad, Nasik, Hydarabad en Kerala en daarnaast ook in Malaysia.

En als je je afvraagt of de actrice werkelijk haar hoofd heeft kaalgeschoren voor haar rol in de film, dan kunnen wij je vertellen dat haar kale look is gecreëerd door prothetische make-up.

Naast Shilpa spelen ook een tal van andere Indiase acteurs zoals Sheetal Menon, Anupam Kher, Nakul Vaid en ook Jaya Prada een rol in deze film.

16 REACTIES

 1. Ik zou het heel erg leuk vinden, als Shilpa alsnog een prachtige carriere tegemoet zou gaan. Ik vind haar geweldig, ze is mooi, ze kan goed dansen en acteren kan ze ook. Jammer, dat men haar in India niet de mogelijkheid hebben gegeven, die zij verdiend. Het is een kwestie van geluk.
  Shilpa ik wens je heel veel succes.

 2. Hoezo ze is geweldig? Ze heeft een man van zijn vrouw en 2 kinderen laten scheiden voor geld. Shilpa is niks en haar man 2 keer niks. En wtf zonder haar ziet ze een plastic pop

 3. @mama je weet dat wanneer een actrice een rijke man zien gaan ze achter hun geld dan zien ze niet of het slecht is goed money rule the world elke actrice is op geld uit die forum van priyanka chopra waar ze zei dat ze niet voor geld doet ze is gek maak dat de kat wijs priynaka chopra maar je hebt ook gelijk mama wat shilpa shetty gedaan heeft gedaan is niet goed maar toch blijven we mensen maak niks of we beroemd zijn of we gewone mensen maar die man is wel echt dom dat ze 2 kinderen en vrouw verlaat voor haar sotme shilpa shetty

 4. Wat ik zo leuk vind aan Shilpa, is ze heel goed acteert,
  leuk en goed danst.

  En ze heeft ook heus wel een hele goede kant;)
  en niet alles wat de media zegt is waar 😉

 5. wat ik zo leuk vind aan Shilpa,is dat ze heel goed acteert,
  leuk en goed danst.

  En ze heeft ook heus wel een hele goede kant;)
  en niet alles wat de media zegt is waar;)

 6. Hoe weten jullie, dat die man voor Shilpa gescheiden is?
  Dat weet niemand behalve die man zelf.
  Hoeveel mensen scheiden niet, omdat het niet goed gaat.
  Karishma is ook met een gescheiden man getrouwd.
  Lara Dutta same same.
  Als de liefde over is, is alles over.
  En als je geld heb, is het makkelijker om te scheiden, dan mensen zonder geld.

 7. Hoe ik dat weet? Omdat die man lijkt me een mietje zonder uiterlijk en persoonlijkheid, wat blijft dan nog over? GELD!

 8. Arjun20
  probeer volgende keer leestekens te gebruiken in je teksten, anders wordt het moeilijk voor ons…

 9. @shakoen geef mij 1 actrice van bollywood die met een man getrouwdt is die niet zo rijk is en in bollywood draaidt het niet om de liefde draaidt om geld en somgie actrice slapen met producers om een rol te krijgen of als ze slapen met producer krijgen ze ook veel geld en bollywood kent geen liefde

 10. Arjun, helemaal mee eens.
  Niet alleen actrises slapen met producers, werkneemsters MOETEN met hun werkgevers ook slapen in India, om je baan te behouden.
  Ik ben in India geweest en het is echt triest wat de meisjes daar mee maken.
  Precies zoals in de films.

 11. echt shakoen ? ik ben nooit in india geweest en weet helaas niet wat daar gebeurt ,ik kwam niet eens op het idee dat zulke dingen gebeurde wordt daar iets tegen gedaan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.