Aamir Khan met Hollywoodactrice in Dhoom 3?

Dhoom 3 staat gepland voor een release in december 2012. Ook in dit derde deel kruipen Abhishek Bachchan en Uday Chopra weer in de rollen van Jai en Ali en neemt Aamir Khan ditmaal de rol van crimineel op zich. En als we de recente geruchten mogen geloven wordt er nu gekeken naar een actrice uit Hollywood voor de glamourrol tegenover Aamir Khan.

Sinds de aankondiging van Dhoom 3 zijn al verschillende namen genoemd voor de hoofdrol. Eerst werd er gezegd dat er een nieuw gezicht werd gezocht voor de rol en recent waren er ook geruchten dat Katrina Kaif (Yash Raj’s favoriet op dit moment) had getekend. Dit bleek echter niet waar te zijn en Katrina zou de film zelfs hebben geweigerd, omdat ze geen bikini-scene wilde doen.

Aamir Khan zou tegen de productie hebben gezegd ‘als ze in Bollywood niet de juiste actrice kunnen vinden, dat het een goed idee is om naar het westen te kijken’.

Een Hollywoodactrice in Dhoom 3? Wie zal het worden, mocht de keuze vallen op iemand uit Hollywood? Eva Longoria, Penelope Cruz of Oscar-winnares Natalie Portman? Wie zou jij het liefst in de film willen zien?

5 REACTIES

  1. @Mama

    Daar ben ik het helemaal mee eens!
    Jessica Alba is een hele leuke en goede actrice;)
    en ze kan goed dansen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.