Trailer: Love BreakUps Zindagi

Dia Mirza en Zayed Khan’s productiebedrijf Born Free Entertainment Pvt. Ltd is klaar met haar eerste film getiteld Love BreakUps Zindagi. De fim is gemaakt in samenwerking met Sahara Motion Pictures. Love BreakUps Zindagi is geschreven en geregisseerd door Sahil Sangha en geeft ons een kijkje in de wereld van moderne relaties.

Love BreakUps Zindagi heeft in de hoofdrollen Zayed Khan, Dia Mirza, Cyrus Sahukar, Umang Jain, Tisca Chopra, Satyadeep Misra, Auritra Ghosh, Pallavi Sharda, en Vaibhav Talwar en staat gepland voor een release op 7 oktober.

Het is het verhaal van negen personages en hun verhalen over liefde, scheidingen en het leven!

Bekijk de allereerste trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.