Zindagi Na Milegi Dobara 2?

Na het succes van de film Zindagi Na Milegi Dobara gaan er veel geruchten over een mogelijk vervolg. En toen de vraag aan Hrithik Roshan werd gesteld vertelde hij dat hij zeker open staat voor het idee van een vervolg. Maar wat zou dan een mogelijk vervolg kunnen zijn? Hrithik heeft dat al bedacht.

“Het verhaal zou vijf tot zes jaar vanaf nu kunnen afspelen. Arjun (Hrithik), Imran (Farhan Akhtar) en Kabir (Abhay Deol) zijn ouder, wijzer en gesetteld. Ze zitten in een andere fase in hun leven en in een andere gemoedstoestand. Maar er zijn nieuwe problemen en dat geeft hen een reden om samen nog zo’n reis te maken.”

Regisseuse Zoya Akhtar vertelt echter dat zij geen vervolg heeft gepland. “Ik ben van mening dat wij verhalen moeten vertellen die ons echt boeien. Ik heb nog niets besloten over mijn volgende film, laat staan een vervolg op ZNMD. Laat mij gewoon genieten van het succes van deze film voordat ik weer aan het werk moet.”

Mocht er een vervolg komen, dan lezen jullie dat natuurlijk hier.

7 REACTIES

  1. @ nizaam,
    egt de domste film ooit xd, sloeg nergensop.
    Ze zeggen dat kabhi kushi kabhi gham 2 uitkomt 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.