Deepika wil toch tatoo verwijderen

Tijdens haar relatie met Ranbir Kapoor liet Deepika de initialen RK in haar nek zetten. Nadat de relatie op de klippen was gelopen, heeft Deepika altijd volgehouden dat ze de RK-tatoo nooit zou verwijderen, omdat het een symbool is van liefde. Maar het lijkt erop dat ze nu toch heeft besloten om de tatoeage te verwijderen. Waarom nu wel?

Tot nu toe heeft Deepika over de tatoeage vriendelijk beantwoord. Onlangs verscheen de actrice nog in een talkshow waar ze beweerde dat ze blij was met de tatoeage en dat noch zij noch haar huidige vriend Siddharth Mallya hier problemen mee heeft. “Waarom maakt iedereen zich zorgen over mijn tatoo? Het is mijn tatoo? Ik heb het laten zetten. Ik moet er iedere ochtend mee wakker worden. Ik zal zelf beslissen wat ik ermee ga doen”, aldus Deepika.

Het besluit om de tatoeage alsnog te verwijderen komt omdat de mensen om haar heen haar er constant over lastigvallen en haar erop wijzen dat het beter is om het te laten verwijderen. Het constante ‘gezeur’ is de actrice nu zat.

Is het wel zo slim om de naam van je geliefde op je lichaam te tatoeëren? Zou jij het doen?

9 REACTIES

 1. Ik zou dat nooit doen, want je weet nooit wanneer een relatie kan eindigen, dan zit je met z’n naam in je NEK, zoals Dipeeka hahaaaa.

 2. Deepika gewoon niet doen laat de mensen zeggen wat ze willen die tattoo moet je neit weghalen misschien komt ranbir kapoor terug naar je niet weghalen

 3. Domste wat een mens ooit kan doen. wie geeft garantie dat het eeuwige liefde zal zijn, Zij kon beter een aantal jaren wachten en dan tattoo van haar kind nemen, je kind blijft tot de dood van je..

 4. HAHHAAAAAA,

  dank je wel “””ja gelijk heb je shakoen”””

  ik was nog niet helemaal wakker, heb de “”ëe”” en de “”i”” omgedraaid.

  Nogmaals bedankt, dat jij wakker was, toen je je bericht postte en, dat je me erop heb gewezen.

  Wat zou dat arme kind “” Deepika”” denken, stel, dat ze dit zou lezen. Erg toch?????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.