Kareena Kapoor: “Ik wil er alleen mooi uitzien”

Actrice Kareena Kapoor is erg enthousiast over de release van Ra.One en Agent Vinod. Een sci-fi film met Shah Rukh Khan en een actiethriller met Saif Ali Khan. In een recent interview vertelt de actrice hoe veel ze van haar werk houdt en dat dat in deze films uit niets meer bestaat dan mooi zijn voor de camera.

Ze vertelt: “In dit soort film wil ik er alleen maar mooi uitzien. Ik haat stunts en al die dingen die erbij komen kijken. Ik vind het leuk om liedjes te doen en er mooi uit te zien. Dus toen Shah Rukh met deze film kwam zei ik tegen hem: als jij de nummers voor mij bewaard en zelf de stunts uitvoert, dan doe ik mee!”

“Ra.One was een super ervaring. Het is altijd geweldig om met Shah Rukh te werken. Hij is een echte charmeur en weet hoe hij een vrouw moet behandelen en speciaal moet laten voelen. En ik ben zijn tegenspeler, dus ik moet wel speciaal behandeld worden.”

19 REACTIES

 1. wat is nou mooi.een lichaam dat met de tijd oud wordt en vergangkelijk is.mooi en aantrekkelijk moet je van binnen zijn.
  met innerlijke schoonheid bouw je een echte relatie met je partner en blijf je tot de dood bij elkaar.

  DEZE DAME IS GEWOONWEG ZIELIG OMDAT ZE ZICHTZELF VEREENZELVIG MET HET VERGANGKELIJKE LICHAAM.TRIEST

 2. ze kan beter naar de spiegel kijken als ze zonder make – up is de enigste waarom ze zo beroemd is is door haar vader en moeder anders zou niemand naar haar kijken

 3. Spiegeltje spiegeltje aan de wand wie is het mooiste van het bollywood land..?
  Kareena kapoor is het mooiste van Bollywood!

 4. respect voor haar! Eindelijk geeft ze toe dat ze iemand is zonder hersens en alleen maar mooi kan kijken!

 5. ik snap niet waarom iedereen haar haat , het is altijd wat met die kariena j,ze heeft veel gemene rollen gespeeld maar vergeet niet dat het slechts fictie is en boven dien alleen mensen die juist niet hoog moedig zijn nemen negatieve rollen ze hoeven niet perse de mooie bollywood pop uit te hangen maar goed ieder zn mening,en ik weet dat ze ook betere rollen kanspelen dat heeft ze allang bewezen in main prem ke diwane hoon en bewafa en voor nog betere rollen is ze vogens mij nog nooit gevraagd maar watch out het komt nog.

 6. ik denk dat de meeste van ons mooi wil zijn,kijk maar als er een feest is,bijna niemand die zonder make up komt.De kapsters en schoonheidspecialisten hebben hun handen vol.want iedereen wil er mooi uitzien. is toch zoooooo

 7. het is wel waar wat je zeg ,maar zij gaat eerst met sahid kapoor om en daarna met die khan ,s nounou nou nou wat heeft zij schaandalijk gemaakt voor zijn familie ,geen respek voor zijn ouders

  zij is gewoon een slet meer niet

  die sahidkapoor was de beste kopel voor haar , maar nee zij wil alleen grote naam hebben schaande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.