Ek Tha Tiger poster

De eerste poster van de film Ek Tha Tiger is verschenen. Maar het is niet zomaar een poster, maar een digitale poster. Een wat?, hoor ik je al denken. Je leest het goed: een digitale poster. Het is eigenlijk een soort mini-teaser waarin alleen de poster van de film wordt getoond. Een nieuwe unieke manier om een film aan je publiek te introduceren. En niet geheel onbelangrijk: deze poster kunnen ze ook op televisie vertonen.

Ek Tha Tiger heeft in de hoofdrollen Salman Khan en Katrina Kaif. De romantische thriller staat gepland voor een release op 1 juni 2012.

Wat vinden jullie van de poster?

9 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Thursday, August 11th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. salman khan wordt steeds mooier en jonger lijkt wel. vergelijken met de andere khans ziet hij er nog best jong uit voor zijn leeftijd. In de film van bodyguard ziet hij er echt goed uit masha allah!! nu wachten op deze film….. kan niet wachten!!

 3. Poster ziet er cool en stoer uit…meneertje is wel op een oudere leeftijd begonnen met actie films, zie hem toch liever in comedy movie

 4. Hee mr.cool.afg jij bent echt te grappig met je mooie Sinterklaas liedje, maar je moet weten dat kinderen die stout waren geen cadeautje krijgen maar de roe!! Hahha joking maar eerlijk is eerlijk ik moest erom lachen xxx

 5. Bedoeling was om lief over te komen voor iets lekkerss yammie yammie!
  But hey te grappig over komen is ook niet verkeerd, eerlijk gezegd had ik me meer op een aanval van jou voorbereid…bach gaya salaa lucky me haha

  xx

 6. @mr.coolie.afg suprised me again!! Ik wist dat je zou denken dat ik ging aanvallen en boos werd maar ik heb het tegendeel bewezen en zo zie je maar dat je er veel beter uitkomt met elkaar als je elkaars meningen accepteerd en waardeert en het was ook voor de andere mensen bedoeld zodat zij begrijpen dat men tegen een grapje moet kunnen! Ps stop je digitale schoentje maar weer weg alles op zijn tijd :p hahah

 7. yeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh salmankhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
  best acteur yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.