Akshay en Katrina in Singh is Kinng 2 en Namastey London 2

Singh is Kinng en Namastey London krijgen een vervolg. Akshay Kumar en Katrina Kaif zullen ook in deze films weer de hoofdrollen vertolken. Producent en regisseur Vipul Shah wil graag beginnen met Namastey London 2, terwijl Akshay Kumar zijn zinnen heeft gezet op Singh is Kinng 2. “Akshay heeft in Toronto een belofte gemaakt aan de Indiase premier Manmohan Singh dat hij met een vervolg zou komen op Singh is Kinng,” zegt Vipul.

Vipul voegt toe dat het hem eigenlijk niet zoveel uitmaakt, maar dat hij meer vooruitgang heeft geboekt met het script van Namastey London 2. “En daarnaast Akshay moet een goede baard kunnen laten groeien om weer als Happy Singh te verschijnen. Dus voordat we daaraan kunnen beginnen, moet hij eerst zijn huidige projecten afronden.”

Terwijl Kumar en Vipul er nog niet helemaal uit zijn met welke productie ze eerst zullen starten, zegt Katrina dat het haar eigenlijk helemaal niets uitmaakt. ”Ik was de ‘hero’ van Namastey London. Dat is het enige waar we grapjes over maakten, omdat het verhaal om mijn personage draaide. Maar ik vond ook Singh is Kinng ontzettend leuk om te doen. Het is aan hun.”

Katrina is momenteel bezig met de voorbereidingen voor de YRF productie Ek Tha Tiger met Salman Khan. De opnames beginnen op 10 augustus in Dublin, Ierland. Vervolgens gaat ze verder met een andere YRF productie: de zogenaamde comeback van regisseur Yash Chopra met in de hoofdrol Shah Rukh Khan. Ook Anushka Sharma maakt deel uit van deze cast.

Aan welke film geef jij de voorkeur: Het vervolg van Singh is Kinng of Namastey London?

8 REACTIES

 1. OMG die regisseurs hebben geen verhallen meer!!! die beginen don 2 dabang 2 en nu die twee haha das key erg bollywood zaakt gewoon:(

 2. Shitttt

  Bollywood zakt en zakt. ze hebben geen verhaal meer 2e deel 3e deel straks 4e slaat nergens op.

  Vroeger was het leuke films die 2e deel B.V. Nagina neghein

 3. en in deel 2 komen ze met andere verhalen geen verolg kijk maar naar BV golmaal 1 2 3 andere verhalen zijn dat

 4. @arjun klopt idd wat je zegt

  Meestal zyn deel 2 en 3 hele andere vehalen ipv dat het verhaal van deel 1 gwn verder gaat..dat is minder leuk !
  Wat ik ook erg irritant vind is dat ze meestal andere acteurs vragen voor het vervolg !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.