Bipasha niet blij met John

Bipasha Basu is niet gelukkig met de manier waarop haar ex hun relatie in de media bespreekt. John Abraham maakte namelijk goed gebruik van zijn moment in de Simi Garewal talkshow India’s Most Desirable om zijn kant van het verhaal toe te lichten.

Dit interview zorgde ervoor dat de relatie tussen twee van de meest sexy acteurs uit Bollywood nog altijd een gespreksonderwerp is en daar is Bipasha niet blij mee.

De actrice reageerde via Twitter. “Ik heb geen talkshow nodig om te laten zien hoe lief en aardig ik ben. Mijn relatie met John Abraham is voorgoed voorbij, om redenen die bij ons beiden bekend zijn.”

John dacht dat een openbaar uitstorting op televisie de beste manier was om Bipasha te laten weten hoeveel spijt hij heeft voor het beëindigen van de relatie.

Bipasha voegt toe: “Wat er onderling is besproken, hoort tussen de twee te blijven als het voorbij is. Dat is de waardigheid waarmee ik ben opgegroeid en het respect dat ik verdien. Het is al bijna een jaar over tussen ons. Laat het rusten!”

Dat de relatie tussen John en Bipasha was beëindigd, kwam pas in februari 2011 aan het licht, maar blijkbaar was het dus al een tijdje over.

De actrice is ook niet erg blij met alle roddels en het feit dat ze gekoppeld wordt aan iedere acteur in Bollywood die single is. “Ik word elke dag wakker met nieuwe verhalen over mijn leven. Dat is echt geen pretje. Ik lijk wel een dramaqueen, terwijl ik nu hartstikke gelukkig ben.”

4 REACTIES

  1. Bipasha schrijft,
    “” IK LIJK WEL EEN DRAMAQUEEN'””””

    terwijl ik nu hartstikke gelukkig ben.”

    Was ze dan niet gelukkig toen ze met John was??????????

  2. maar bipasha koos toch uit eigen vrije wil om filmster te worden ? of niet ? dan kan je toch wel nagaan dat er dingen verteld worden dat niet waar is en dat er geroddeld wordt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.