Lara Dutta zwanger?

Er zijn veel dingen gezegd over Lara Dutta en Mahesh Bhupathi. Kort nadat ze getrouwd waren, verschenen er geruchten dat het huwelijk op de klippen was gelopen en nu zijn er geruchten dat ze een gezinnetje willen. Lara reageerde heel snel op de geruchten over haar huwelijk, maar ditmaal houdt ze de lippen stijf op elkaar. Zou ze dan echt zwanger zijn?

Lara zou momenteel in de eerste maanden van haar zwangerschap zitten. Lara heeft dit noch ontkent, noch bevestigd. Tegenwoordig geven acteurs en actrices vaak een reactie op roddels via Twitter, zoals Shilpa Shetty. Toen er geruchten over haar zwangerschap verschenen, reageerde ze direct via het medium om dit te ontkennen. Zou Lara’s stilte een bevestiging zijn van haar zwangerschap?

Een ‘bron’ vertelt in een interview dat Lara inderdaad zwanger is, maar dat ze het nieuws pas bekend wil maken in de derde maand.

Het is afwachten op een reactie van Lara, die oftewel binnenkort verschijnt of in de derde maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.