Stuntdubbel Priyanka Chopra overleden

De cast en crew van de Farhan Akhtar’s Don 2 kreeg deze week droevig nieuws te verwerken. De stuntdubbel van Priyanka Chopra, genaamd Bibi, is deze week overleden na een avontuur in de Alpen. Chopra reageert geschokt op Twitter.

“Het is schokkend hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn. Bibi. Mijn stuntdubbel uit Don 2 is overleden. Zij heeft mij alles geleerd wat ik in de film moest doen”, schreef de actrice op Twitter. “RIP Bibi .. een gebed voor haar en moed voor haar familie … van ons allemaal van Don 2 ..,” voegde ze eraan toe.

Ook Shah Rukh Khan reageerde via Twitter op de onverwachte dood van de stuntvrouw. “Een gebed van iedereen die aan Don 2 heeft meegewerkt voor onze vriendin en stuntvrouw Bibi….die ons heeft verlaten voor een betere plek. We houden van je.”

Don 2 is het langverwachte vervolg op de film Don uit 2006, welke een remake was van de gelijknamige film uit 1978 met in de hoofdrol Amitabh Bachchan.

Don 2 staat gepland voor een release met Kerst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.