Sonu Nigam in remix van Britney’s I Wanna Go

Na de remix van Britney Spears’ Till The World Ends, komt DesiHits nu met de remix van haar nummer I Wanna Go. Het nummer is geproduceerd door DJ Lloyd en niemand minder dan Sonu Nigam zingt mee op de track.

De Indiase elementen en de stem van Sonu geven het nummer dat unieke Indiase tintje. Britney Spears was erg enthousiast over de ‘samenwerking’ met Sonu: “Watch out Bollywood, it’s Britney and Sonu! 🙂 Zo enthousiast dat Sonu Nigam zingt op de remix van I Wanna Go…zijn stem voegt een apart gevoel toe aan het nummer. Ik houd daarvan!”

Luister hier naar het nummer.

3 REACTIES

  1. remix …..ach jeetje ……sonu je bent veelste goed voor een remix met spears….. so niet verwacht …….

  2. haha wat verpest die gozer het nummer zeg, echt zonde. gelukkig is de gewone versie zonder die vent. goo britney, you are the best !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.