Saif en Abhay in zombie-komedies

De fascinatie van het Indiase publiek met geesten en spoken wordt nu uitgebreid met een nieuwe categorie: De zombies. Zowel Saif Ali Khan als Abhay Deol zullen in hun volgende films, respectievelijk Go Goa Gone and Shaadi of the Dead, te zien zijn als zombies. En beide films beginnen vrijwel tegelijk aan de opnames.

De assistent-regisseurs van Shor in the City beginnen binnenkort aan Go Goa Gone met in de hoofdrollen Kunal Khemu en Saif Ali Khan. Deze film vertelt het verhaal van een stel jongeren die uitgaan en aangevallen worden door zombies. En Shaadi of the Dead, van regisseur Navdeep Singh (bekend van Manorama 6 feet under) gaat over een aanval van zombies, tijdens een Punjabi huwelijksceremonie.

Navdeep is zich bewust van het feit dat nu twee zombiefilms tegelijkertijd met de opnames beginnen. “Het is eigenlijk alleen maar beter. Meer films over dit onderwerp zullen helpen het genre bekender te maken, dus ik ben blij dat ik niet de enige ben die een zombiefilm produceert. Ik ben ook van plan om er een reeks van te maken. Sterker nog, De opnames van Shaadi of the Dead zijn nog niet gestart, maar we zijn al wel bezig met het vervolg getiteld: Honeymoon of the Dead.

Wat vind jij van het genre? En is het een goed idee van Bollywood om dit genre te introduceren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.