Imran Khan onder de indruk van Kareena Kapoor

Imran Khan, die momenteel druk bezig is met de opnames van zijn nieuwe film Short Term Shaadi met Kareena Kapoor, is erg onder de indruk van de actrice. ” Het duurde even voordat ik mij besefte dat ik aan het werk was met Kareena Kapoor. Ik ben opgegroeid met haar films en had het gevoel dat ik meer als fan tegenover haar stond.”

Volgens de 28-jarige acteur was het echter niet moeilijk om uiteindelijk toch het ijs te breken. “Kareena is niet aangetast door haar roem. Het is eerder alsof het haar niets kan schelen en misschien dat ze er daarom ook zo relaxed over doet. Dat maakt het dus makkelijker om het ijs te breken.”

Imran voegt toe dat de film met Kareena nog geen titel heeft. “Wij werken nu als productie nummer 27, want het is de 27e productie onder de Dharma Productions banner. Het is dus niet getiteld Short Term Shaadi.”

“We zijn nu op de helft met de opnames. Dus ik denk dat de film of eind van het jaar of begin volgend jaar in de bioscopen verschijnt”, aldus Imran.

3 REACTIES

  1. Ik heb in deze film gefigureerd als zanger (6 op 7 februari 2010), ze waren alles behalve close 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.