Deel 3 heet Total Dhamaal

Het grote succes van Double Dhamaal heeft er voor gezorgd dat producent Indra Kumar nu van plan is om ook een derde deel te maken getiteld Total Dhamaal. En ook in dit derde deel worden de hoofdrollen gespeeld door Arshad Warsi, Riteish Deshmukh, Javed Jaffrey, Ashish Chaudhary en Sanjay Dutt.

“Ik heb al een idee voor deel 3 en een ook al titel ook, Total Dhamaal, maar het script wordt nog ontwikkeld. En ditmaal hoeft het publiek niet vier jaar te wachten op een volgende Dhamaal. We hopen binnen twee jaar klaar te zijn en ook dit keer zullen Arshad Warsi, Riteish Deshmukh, Javed Jaffrey, Ashish Chaudhary en Sanjay Dutt degenen zijn die het script leven in blazen”, aldus Indra Kumar.

Double Dhamaal ging vorige week vrijdag in wereldwijd in première en doet goede zaken, ondanks de slechte recensies van critici. Indra is blij met het respons van het publiek. “Het kreeg de op een na hoogste opening dit jaar na Ready. Dat is geweldig, omdat hij niet is uitgebracht tijdens festivalseizoen en we hadden geen eens een Khan in de film.”

De critici zijn niet vriendelijk. Maar ook Dhamaal uit 2007 ontving geen goede recensies. “Daarom was de film geen commercieel succes, maar Dhamaal werd later op grote schaal goed bekeken op TV en DVD. Dit keer waren de reacties van critici meer verdeeld.” De producent glimlacht. “Ik was niet bezig om een klassieke komedie te maken. Het is een film voor het grote publiek en zij waren niet teleurgesteld. Zij gingen lachend naar huis en dat is het belangrijkst.”

2 REACTIES

 1. één woord voor dit film: VRESELIJK!

  Vond het nergens op slaan. Ready was 1000x beter!
  Als je het mij vraagt zeg ik: Big FLOP!

  Vraag me af of mensen hun humor verloren hebben ofzo….

 2. ik heb deze film nog niet gezien maar ik weet zeker dat het een goede film is.
  het zijn allemaal goede acteurs dus dat zal dan wel goed komen.

  mensen die dit niks vinden hebben geen humor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.