Sonam Kapoor neemt een break

In april 2011 werd Sonam Kapoor opgenomen in het ziekenhuis nadat ze symptomen vertoonden van oververmoeidheid. Maar hierna ging de actrice weer gewoon aan het werk en merkt nu dat dat geen goed idee was. Daarom heeft Sonam besloten om het de komende maanden rustig aan te doen.

Sonam, die druk bezig is geweest met de opnames voor Mausam en Players, heeft nooit de kans gekregen om te ontspannen nadat ze uit het ziekenhuis was ontslagen. Maar in juli is zij klaar met de opnames voor Mausam en Players en dan is het tijd om een pauze van een paar maanden in te lassen.

“Er liggen nog 15 scripts naast mijn bed, maar ik heb nu even geen kracht om nieuwe projecten aan te nemen. Ik was nog steeds herstellende toen ik verderging met de opnames voor Mausam en Players. Die opnames begonnen vrijwel direct nadat ik uit het ziekenhuis kwam. Deze pauze is erg belangrijk, want ik wil niet meer ziek worden”, aldus Sonam.

Maar voor dit jaar hoeven we in ieder geval Sonam niet te missen, want Mausam staat gepland voor een release op 9 september en Players verschijnt met kerst.

3 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Sunday, June 19th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. nou sonam kapoor wens je veel beterschap en doe gewoon rustig aan we wachten wel paar maanden dat je hersteldt heeft geen haast sonam

    ik zal wel voor je bidden dat je beter wordt

    groetjes
    arjun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.