Karishma Kapoor maakt comeback met 3D-thriller

Na Vikram Bhatt’s Haunted 3D is het tijd voor een volgende 3D film, getiteld Dangerous Ishq. Voor de hoofdrol was hij op zoek naar een krachtige, goed uitziende en getalenteerde actrice van 30-plus. Vikram was vastbesloten om Karishma Kapoor te strikken voor de hoofdrol. En dat is blijkbaar gelukt!

“Het experiment met Haunted 3D is gelukt en ja de film heeft een enorme winst gemaakt. Nu kan ik verder met mijn volgende 3D film. En daarvoor was ik op zoek naar een krachtige actrice, die ik vond in Karishma Kapoor. En ik kan het me veroorloven om mijn acteurs goed te betalen”, aldus Vikram Bhatt.

Karisma was voor het laatst te zien in Suneel Darshan’s Mere Jeevan Saathi uit 2006. De actrice is al een tijdje op zoek naar de juiste rol om weer terug te keren op het witte doek. Ze had zelfs ja gezegd voor een rol in Onir’s film I Am, maar dit ging helaas niet door omdat Onir het personage van het vrouwelijke slachtoffer moest veranderen in een man.

Vikram heeft Karishma al diverse malen ontmoet. Het script van Dangerous Ishq is precies waar Karishma naar op zoek is. Het personage heeft veel grijze tinten en dat is exact waar ze haar comeback mee wilt maken”, aldus een van de producenten.

7 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Thursday, June 16th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. ohhhhhhhhhhh thanx Godddd ben super blij dat Karisma is terugggggggggggggggggggggggggggg :d:d:d:d ben super blij ze is geweldiggg oude generatie moet terug komennnnnnnnnnnnnnn :):):) lov eu Karismaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  3. wat leuk karisma is weer trg, haar had k nooit slecht gevonden gewoon echt een hele goeie actrice die ook heel goed kan acteren.
    vooral in de film shakti i love that movie :).
    omeerlijk te zijn films van vroeger waren zooooooo geweldig k weet nu niet echt k bedoel zijn ook gaaf en leuk enzo. maar gwn oudere waren nog leuker je voelde ook meteen mee met hen liefdes film.

  4. ze is gewoon lekkkkeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    moet gwoon mij hebbennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    gewoon die tong erinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.