Kareena Kapoor krijgt wassenbeeld

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar het is nu zeker. Kareena Kapoor is de zesde beroemdheid uit Bollywood met een wassenbeeld. Dit bevestigde Madame Tussauds het afgelopen weekend. Kareena is na Aishwariya Rai de tweede actrice uit de Indiase filmindustrie die deze eer toekomt.

“We zijn verheugd om te bevestigen dat Kareena Kapoor de volgende Indiase actrice is die vereeuwigd wordt in was,” zegt Nicky Marsh, hoofd van de afdeling Global Marketing bij Madame Tussauds. “Het wassenbeeld zal tevens deel uit maken van een spannende nieuwe Madame Tussauds Bollywoodervaring.”

Kareena heeft het creatieve team van Madame Tussauds in Mumbai ontmoet. Hier namen zij honderden nauwkeurige metingen en maakten een catalogus van referentiefoto’s. De actrice zal nauw betrokken zijn bij de selectie van de pose en styling van de algehele look. Het wassenbeeld kost ongeveer 170.000 Euro.

De Bollywoodtour van Madame Tussauds opent dit najaar in het nieuwe Madame Tussauds in Blackpool, Engeland. De Bollywoodtour zal te zien zijn in Azië, Amerika en Europa.

“Wij hebben een jarenlange band met de Indiase filmindustrie en de diverse wassenbeelden van Bollywoodsterren waren al eens te bezichtigen in diverse musea over de wereld, variërend van Londen tot aan New York. Met deze nieuwe ervaring hopen we nog meer fans de kans te geven om hun favoriete sterren als Kareena te zien, als we de wereld rondreizen.” De fans krijgen dus een kans om hun favoriete sterren te zien, maar ze kunnen ook participeren in enkele extra interactieve thema-elementen.

De Bollywoodtour gaat in september van start in Madame Tussauds in Blackpool. In januari verhuizen de beelden naar Bangkok en van daar uit naar Hong Kong, Hollywood, Las Vegas, Washington DC, Berlijn, Amsterdam, Wenen en tenslotte Londen. De beelden zullen op elke locatie ongeveer 12 weken te zien zijn. De exacte route en details worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

10 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Wednesday, June 15th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. ze moesten eigenijk van raj kapoor doen, hij was 1 van de bekendste acteurs in zijn tijd en dat was voor amitabh bachan. Toch wel leuk dat ze iemand van de kapoor familie hebben gekozen.

 3. IK VIND HET ECHT BELACHLIJK DAT DIT GEBEURT NU KUNNEN IEDEREEN ZIJN BEELD DAAR ZETTEN WORD EEN SOOIJES WAT IK ZIE,ALS ZIJ DAAR KOMT DAN MOGEN VAN MIJ IEDREEN

 4. Ik vindt het heel leuk.
  Mij mening.
  Degenen die kritiek hebben zouden zijn volgen mij gewoon jaloers.
  HAHAHAHAHAHAHAHNAHAHAHA

 5. laatste tyden hebben ze rare nieuws, hele levens verhaal vn mesen ahha vn wat ze eten wat ze doen wajow kom met iets spannends-.-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.