Lied Bbudhah Hoga Tera Baap op internet gelekt

Nadat recentelijk het nummer Chammak Challo van Shah Rukh Khan’s productie Ra.One op het internet was gelekt, is nu het nummer Haal-e-dil, een lied uit de komende Amitabh Bachchan film Bbuddah … Hoga Tera Baap te vinden op Youtube. De megaster verzocht zijn fans om de illegale versie niet te downloaden en te wachten voor de officiële muziekrelease.

“He! een nummer van # BHTBaap is op internet gelekt en kan worden gevonden op diverse kanalen! Het gaat om het nummer Haal e Dil … helaas niets aan te doen” plaatste Amitabh op Twitter.

De 68-jarige vertelde erbij dat hij en Hema Malini samen te zien zijn in de clip en maakte zelfs bekend waar het nummer precies te horen is . “Iemand heeft het nummer uit # BHTBaap … Haal e Dil op het internet geplaatst .. Het is Hema ji en mijn thema, Ik heb het net gehoord op www.wix.com/bbuddah/hogaterrabaap #!songs,” voegde hij eraan toe.

De acteur hoopt dat de lek zo snel mogelijk getraceerd wordt. “Ok, mijn TwFmXt (Twitter extended family), Ik heb net gesproken met onze partners Viacom en het muziekbedrijf … het lek is wellicht van de processor … Het productiebedrijf vertelde mij ??dat de officiële hardware (cd’s) maandag in de winkels liggen, ook de online release is op dezelfde dag. Download geen illegale versie”, postte hij.

Dus mocht je de nummers al hebben gehoord en bevalt het je, de cd’s liggen vanaf vandaag in de winkels.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.