Don 2 vs Players

Dit jaar komen veel grote productiebedrijven in het najaar met hun films. Met Diwali zien we de clash tussen Himesh’s Damadamm en Shah Rukh Khan’s Ra.One, maar met kerst is het opnieuw raak. Het is al maanden bekend dat Farhan Akhtar’s Don 2 met de feestdagen in de bioscoop verschijnt, maar nu blijkt dat dit niet de enige film zal zijn. Ook Abbas Mastan’s Players verschijnt op dezelfde dag. Een clash tussen Shah Rukh Khan en Abhishek Bachchan.

Farhan Akhtar’s Don 2, een vervolg op Don uit 2006 is een actie film, en de multi-starrer Players behoort tot de actie-thriller genre. Don 2 heeft al veel positieve reacties ontvangen naar aanleiding van de foto’s en video’s die sinds februari al op het internet te vinden zijn. En het grote succes van het eerste deel maakt dat mensen uitkijken naar het vervolg. In een dergelijk geval kan het zo zijn dat de film die dezelfde releasedatum deelt zwaar verlies kan lijden.

Don 2 heeft in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Priyanka Chopra, Boman Irani en Kunal Kapoor. Players heeft in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, Sonam Kapoor, Bobby Deol, Bipasha Basu en Neil Nitin Mukesh, die allen heel hard op zoek zijn naar een hit. Is het wel zo handig om Players dan uit te laten komen naast een Don 2?

Laten we eens zien wie geluk heeft deze kerst. Moge de beste winnen.

6 REACTIES

 1. FUCKSHARUKHKHAN@ doe normaal jongen ze zijn goed ik heb deel 1 al gezien dus.
  vhalla dit word een hit

 2. ehj faka met jullie dan,hit of geen hit Shah Rukh Khan heeft toch miljoenen fans dus heeft toch geen nut..en wat Abhishek betreft hij heeft het pas nodig want de laatste films van hem waaren echt bullshit..ja sorry dat ik het zeg maar dat is mijn mening

 3. Ben geen fan van Shah rukh khan maar vindt hem duizend maal beter dan Abhishek. SRK heeft keihard gewerkt voor zijn nr 1 positie. Ahbishek moet gewoon realiseren dat hij geen talent heeft, of lessen nemen van zijn vrouwtje. Anderen die wel talent hebben, hebben geen beroemde vader of vrouw.
  Zo komen de anderen niet aan bod. Het zijn alleen maar kinderen van de sterren.
  Als je kijkt naar SA RE GA MA of DANCE INDIA DANCE, dan zie je echt dat zij knokken voor een plek. Dat zijn nou sterren die het verdienen in de bollywood wereld.

 4. donder op ik vind hem best goed .
  ik snap niet waarom kinderen (mensen ) hem niet snappen

 5. miljoenen fans of miljarden?
  niemand kan in de buurt van SRK komen.
  zoals hij zei ik begin nu met acteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.