Geen Aish of Abhi op IIFA

De geruchtenmolen gonsde met het nieuws dat de relatie tussen de Bachchans en de International Indian Film Academy (IIFA) weer goed zou zijn en dat Abhishek Bachchan en vrouw Aishwarya zelfs zouden optreden tijdens het evenement dat dit jaar in Toronto plaatsvindt. Maar Bachchan Junior ontkent het nieuws.

“Gewoon om te verduidelijken … Noch Aishwarya, noch ik zullen dit jaar aanwezig zijn of optreden tijdens IIFA Toronto. Een klassiek geval van nieuws verspreiden op basis van onvoldoende informatie”, aldus Abhishek op zijn Twitterpagina.

Zijn vader, Amitabh Bachchan, was sinds de oprichting van IIFA in 2000 hun ambassadeur, maar vorig jaar wilde Amitabh niet deelnemen aan het evenement in Sri Lanka en IIFA besloot het dit jaar anders aan te pakken. Ze vervingen het ambassadeursconcept met het concept Friends of IIFA, waarbij niet 1 persoon IIFA representeert, maar een deel van de filmindustrie.

Dit viel niet goed bij de familie Bachchan en zij maakten allen duidelijk dat zij dit jaar niet aanwezig zullen zijn.

Het IIFA weekend wordt gehouden 23 tot 25 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.