“Ik heb geen vrienden in Bollywood”

“Ik heb geen vrienden in Bollywood. Dat zegt de Zuid-Indiase schoonheid Asin Thottumkal. De actrice heeft samengewerkt met grote namen zoals Aamir Khan, Salman Khan en Ajay Devgn, maar ze heeft nog geen echte vriendenkring opgebouwd. Maar dat vindt de actrice zelf niet vreemd.

“Ik heb geen beste vrienden in Bollywood en ik zou iemand zo ook niet willen noemen, want het kost veel tijd en energie om zo’n relatie op te bouwen en ik denk niet dat iemand in de filmindustrie die tijd en energie daaraan kan geven. Er zijn een heleboel mensen die ik ken, maar het zijn geen goede vrienden,” aldus de 25-jarige actrice.

“De meeste mensen waarmee ik heb gewerkt, daar heb ik veel respect en bewondering voor. Ik weet dat ik ze kan benaderen voor alles wat ik wil, maar ik zou dat geen hechte vriendschap willen noemen,” voegt ze toe.

Asin begon haar carrière in Bollywood met Ghajini naast Aamir Khan en deed vervolgende twee films met Salman Khan: London Dreams en Ready. Haar volgende release is Housefull 2 waarin ze te zien is met Akshay Kumar.

8 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Friday, June 10th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. ik geloof haar niet dat ze geen vrienden heeft in bollywwod maak dat dat kat maar wijz Asin

  3. dat snap ik niet ze is mooi en lekker waarom wilt niemand met haar dan?
    maar dat krijg je er van je bent te druk met lekker en film en zo speelt.
    haha haha haha dit is gewoon egt grappig lach me dood

  4. Jullie snappen het niet ze zegt toch ik heb wel vrienden maar niet echt hechte vrienden het is niet dat ze vriendloos is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.