Ra.One’s Chammak Challo gelekt op internet

Ra.One is een van de meest verwachte films van dit jaar. De promotie van de film wordt dan ook met grote zorg aangepakt, maar dan gebeurt er iets wat je als producent liever niet hebt. Nog voordat de soundtrack in de markt ligt, zwerft een van je hits over het internet. Ra.One’s itemnummer Chammak Challo, gezongen door niemand minder dan rapper Akon, is gelekt op het internet.

Het nummer was op zondagavond te beluisteren op YouTube. Het nieuws over Akon’s hindi track verspreidde zich razendsnel en wereldwijd. Uiteraard kwam het nieuws ook terecht bij Eros Entertainment. Er werd direct actie ondernomen en filmpjes op YouTube werden geblokkeerd. Zij hoopten hiermee verdere verspreiding van het nummer stop te zetten. Maar het leed was al geschied en het nummer verspreidde zich op maandagmorgen als razend vuurtje als mp3-bestand.

Er wordt druk gespeculeerd of dit een opzettelijke stap was van de producenten…wat wel erg onwaarschijnlijk lijkt, aangezien de film gepland staat voor een Diwali release.

Chammak Chalo heeft de potentie om een echte nummer 1 hit te worden. Het is in ieder geval vandaag het meest besproken nummer. Het is catchy en zal zeker de aandacht trekken van de jeugd vanwege de goede combinatie van hiphop en punjabi beats. Akon levert uitstekend werk met de Hindi-lyrics. De muziek is gecomponeerd door het duo Vishal-Shekhar.

9 REACTIES

 1. Jullie zijn echt rare mensen…jullie komen een 1 week later met dit niews..ik viond het liedje niet zo leuk alleen het refrein is geweldig! Wanne be my chamak challo!
  Ga naar youtube en typ chamak chalo in en dan zoekn op datum

 2. Wat klets jij nou weer? Vandaag heeft Eros en de regisseur bevestigd dat het liedje zondag was uitgelekt en dat staat ook duidelijk in het artikel hoor!

 3. Hij was al eerder te horen op het net, nmatuurlijk niet op youtube maar andere rare gare websites. Eros is er zondag pas achtergekomen. Ik hoop dat je het nu beter begrijpt

 4. nummer is wel oke, niet zo speciaal. Maar wordt waarschijnlijk wel een grote hit, Akon is groot he!.

 5. habiba heeft gelijk jullie moeten eerder aan deze nieuws komen .
  maar de lied is gaaf van mijn neefje maar ik vind hetr stom

 6. @ilayda als het nummer zondag pas was gelekt dan kan niemand het eerder brengen. Als vandaag iemand doodgaat, dan maak je dat toch vandaag bekend en niet 1 week eerder?? En aan Habiba, die kan nu wel dingen claimen, maar als zij niet met bewijs komt dat het eerder gelekt was dan dat de producenten zeggen dan kan ze zoveel roepen.

  @Habiba en als jij de mogelijke hit van het jaar in je handen had dan ga je het echt niet eerst op gare websites zetten hoor. Dan moet je echt wel de domste persoon ter wereld zijn, want iedereen met een stel goede hersens zet het gewoon op youtube omdat je meteen reacties wilt zien.

 7. @sunita ik ken die film wel maar jullie branden die film niet dat doe ik een week vantevoren met me oom welke muziek of film ik luek vind en dan komen gelijk nieuwste liedjes uit bollywood dusik ken ze al een beetje. en ja srry maar het is gwn zoo

  bezige kip haantje te voorste

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.