Juhi Chawla uit verdriet over broer op Twitter

Bobby Chawla, broer van actrice Juhi Chawla, kreeg in augustus vorig jaar een beroerte tijdens een etentje en ligt sindsdien in coma. De actrice kan het niet meer verdragen om haar broer in zo’n toestand te zien.

Op Twitter uit Juhi haar frustratie en verdriet. “Ik ben nu in het Ambani ziekenhuis om een arts te ontmoeten en ik heb gewoon het lef niet om naar mijn broer te gaan…”

Hij ligt nog steeds op de Intensive Care Unit…En ik zat in de gebedsruimte beneden…Ik heb gehuild en gehuild en God gesmeekt om mijn broer een nieuw leven te geven, maar hij ligt hier nog steeds….ik ben zo bang om hem te zien…”

Ik ben in de gebedsruimte omringd door al die foto’s van God….maandenlang heb ik gehuild, stak ik diya’s en smeekte en smeekte… waarom geen genade? niet voor mij maar voor mijn broer… waarom hij? En als God het wil….kan hij hem uit zijn lijden verlossen… waarom laat hij hem hangen tussen leven en dood?”

21 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Friday, May 27th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

 2. aah..wat zielig.

  Nou in mijn geloof zeg ik dan
  *Ya Allah geef hem een nieuw leven! Amen!

 3. hihihi wat voor een achterlijk mensen hier. Ik wordt misselijk van jullie allemaal ^.^”

 4. ( alah )Je moet niet zo praten zonder dat je ergens op de hoogte bent.. Als ik jou was zou ik mijn mond houden..

 5. hallo wat erg voor Juhi Chawla veel sterkste en jullie moet uitkijken wat je zegt dan krijg je problemen en ik heb alle gelofden repect en ik ben ook zelf marokkaans

 6. mense ik zeg een ding heb respect voor iedereen of ze nou mslim zijn of niet. sommige van jullie vind ik echt triest..grow up!!!!!!!
  het gaat hier om juhi’s broer en niet om elkaar te beledigen.

  maja het is aan jullie.

  sterkte juhi!

 7. zarine ik respecteer je mening en ook die van een ander maar ik weet zo niet of je van de islam gelukkig wordt, maar ik hoop dat de broer van juhi snel beter wordt en dat haar gebeden worden verhoord.

 8. Lieve mensen. Ik bedoelde het op een positieve manier…ik bedoel meer dat je in god moet blijven geloven of je nu hindu of moslim bent. HEt zal vast wel goed komen, zoland jij maar erin geloofd. Dank u

 9. Respect mensen. Ik snap niet waarom mensen het nodig vinden om moslims te beledigen. Zij beledigen ook niemand. Het is nou eenmaal een gewoonte om IPV god, Allah te zeggen. Voor de rest hebben ze niets misdaan. Voortaan respect, allemaal

 10. khan wie beledigt moslims ? ik echt niet en er zijn ook mensen die niet moslims zijn ik bedoel katholieken ook al schreef ik het verkeerd, moslims kunnen toch ook goede mensen zijn? wat met de broer van juhi gebeurt is is verschrikkelijk en dat kan waarschijnlijk met iedereen gebeuren welk geloof je hebt.

 11. danuni@ jaa zal ik ook zeggen goed zzo

  U@ zijn ze ook en wat maakt het uit ik heb zoveel mensen die zoo doen maar ze zijn niet normaal.

  khan@ jij moet je mond houden want je bledigd mij en ik geef geen rspct aan ieamnd die zoo dom doet

  jai@ het zelf de bij khan jullie zijn te dom we mogen er wel over praten net als god ofzo .
  denk je dat wij het luek vinden hopelijk leren jullie er van dat er veel moslims in de wereld zij ongeveer 1,2 miljard hoopelijk leren jullie er wat van

 12. Iemand heeft gezegd

  Geduld is een goede zaak

  als je geduldig bent krijg je er wel wat voor terug dit is een Test van de Almachtige om te testen hoelang mensen volhouden in zulke situaties….

  Pijnlijke momenten, wanhopen is makkelijk gedaan,
  Maar daarmee kun je de situatie nog steeds niet aan.
  Geduld is je medicijn in alle tijden,
  Je kracht om te blijven strijden.
  Beproevingen en tegenslagen, te veel om te verdragen.
  Geduld is wat je in die tijden moet vragen.
  Richt je tot Allah sterk en standvastig,
  Al ben je kapot van verdriet en is dit nog zo lastig.
  Heb geduld, wees sterk en Allah doet het verdere werk.
  Wees in alle tijden tevreden met je lot,
  Ga niet onnodig lijden, maak jezelf niet kapot.
  Al vallen de laatste stenen van je gebouwde muur tot aan je voeten
  neer, En zie je geen enkel lichtpuntje meer?
  Heb geduld, geduld is je kracht, geduld is je macht,
  Denk aan de waardevolle beloning die op je wacht.
  Zoek toevlucht alleen bij Allah, werp je neer, huil en laat je gaan,
  Waarlijk Allah zal je belonen voor elke geduldige traan.

  Ameen

 13. Verdriet en geluk horen eenmaal in het leven (taqdeer). Valt allemaal samen in karma (hoe hard het ook klinkt)….
  Het is algemeen bekend dat God zich niet laat zien op zulke momenten….Was dat wel zo, dan zou niemand ongelukkig zijn….

  Sterkte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.