Aamir Khan gelooft in Imran Khan

Acteur/Producent Aamir Khan is overtuigd dat zijn productie Delhi Belly het keerpunt is in de carrière van zijn neefje Imran Khan. De 28-jarige acteur heeft na zijn debuut in 2008 nog geen echt groot succes gezien, maar daar komt dus binnenkort verandering in.

“Ik ben het ermee eens dat na Jaane Tu Ya Jaane Na Imran maar matig succes heeft gehad. Maar hij staat nog aan het begin van zijn carrière en dan maak je fouten. Ik geloof er heilig in dat de groei van een acteur een leerproces is. Als deze film (Delhi Belly) succesvol is, dan weet ik zeker dat het Imran zal helpen”, aldus Aamir.

Aamir is heel erg positief en ziet veel potentie in zijn neef. “Imran heeft veel potentie. Hij is altijd bereid om nieuwe dingen te leren. Voor deze film had hij zelfs aangedrongen op een screentest. Dat geeft wel aan dat hij zich bewust is van wat hij zou moeten doen. Hij is perfect voor de rol in Delhi Belly.”

Maar Imran Khan zelf denkt hier heel anders over. Hij gelooft nog niet in zijn eigen kunnen. Voor hem is collega-acteur Ranbir Kapoor een veel betere acteur. “Ranbir is een betere acteur dan ik ben. Wat zeg ik? Hij is een verdomd goede acteur. Ik houd eerlijk gezegd nooit van mijn werk. Ik houd er niet van om mezelf te zien op het grote scherm en ik kijk ook nooit naar mezelf op zo’n groot scherm”, zegt Imran, die het overigens niet erg om steeds vergeleken te worden met anderen.

“De vergelijkingen zullen altijd blijven. Mensen vergelijken vandaag de dag ook nog Aamir, Shah Rukh en Salman met elkaar en we zijn nu al 20-25 jaar verder. Dus daar kan ik weinig aan veranderen,” zegt hij.

De Aamir Khan Production Delhi Belly is geregisseerd door Abhinay Deo en vertelt het verhaal van drie jonge mannen die samen in een appartement in Delhi wonen.

Naast Imran Khan zien we ook Kunal Roy Kapoor, Poorna Jagannathan, Vir Das en Shenaz Treasurywala in de hoofdrollen.

6 REACTIES

 1. Hij heeft wel potentie. Maar ik vind dat hij niet echt de uitstraling en talent heeft om een topacteur te worden. Ik denk dat hij in de middenmoot blijft steken. Ranbir Kapoor heeft wel uitstraling is daarom ook succesvoller. Wel tof dat hij daarin eerlijk blijft.

 2. Aan de hand van dit artikel kan ik zeggen dat Aamir al begonnen is met het promoten van zijn nieuwste film Delhi Belly. Dat zal een grote openening worden. Aamir is gewoon een grote “marketing monster”. Way to go!

 3. Ik heb de reclame van Delhi Belly ( Zee Cafe)gezien en Imran heeft in deze film een totaal ander rol wat niet slecht is.

  Voorheen deed hij rollen als “the hero” of “the villan”. Zelf vind ik dat hij in een “hero”role het slecht doet. Hij moet meer verschillende rollen aannemen in een film WIE weet wordt het wel wat. Hij is nog jong… en moet nog ontdekken

 4. Ik ben zeer zeker en overtuigend dat Imran en Ranbir kapoor de stars van de toekomst zullen zijn. Imran is een beetje slow maar het zal goed komen.Mijn wens is hun twee samen in een film. In de jaren veertig had je Rajkapoor en Dilipkumar(Yusufkhan) en hou mij ten goede als ik verkeerd bent,het jaar 2000 begint met Ranbirkapoor en Imrankhan.

  Ranbir heeft groot geluk dat vijf films van hen goed geslaagd zijn.
  Ik las laats dat hij per dag maar vier uur slaapt en dat hij een hardwerkende jongeman is net als maduri dixit in haar jonger jaren.

  Jongens heel veel geluk en zuk6.

  Rahat

 5. Ranbir is een playboy! Vraag maar aan Deepika, die wilde hem een condoombox als cadeau geven! lol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.