Yash Chopra en A.R. Rahman gaan samenwerken

Yash Chopra gaat na 7 jaar weer regisseren. En de muziek van deze nieuwe film wordt gecomponeerd door niemand minder dan Oscarwinnaar A.R. Rahman.

Het is voor het eerst dat Rahman muziek zal componeren voor een Yash Chopra film.

Yash Chopra was vol lof over de talentvolle dirigent. “Ik ga inderdaad beginnen met het werk voor de muziek van mijn nog titelloze film en dat doe ik met niemand minder dan de zeer getalenteerde Rahman. Afgezien van de grote eer welke hij keer op keer ons land heeft gebracht, is hij ook iemand die een aantal geweldige en meest memorabele muziek heeft gecomponeerd, iets wat zeer belangrijk en dierbaar is voor mij en mijn films. Ik verheug mij op een geweldige samenwerking waar wij samen een aantal prachtige nummers kunnen creëren waarbij we het gevoel van de hedendaagse wereldmuziek van Rahman kunnen samensmelten met oude melodieën uit mijn tijd.”

Ook A.R. Rahman is enthousiast over deze samenwerking. “Ik ben zeer enthousiast over deze samenwerking. Ik voel me zeer vereerd door zijn geloof in mijn talent. Yashji portretteert muziek altijd als een onvermijdelijke essentie van liefde en goddelijkheid in zijn films.”

De cast van zijn film is nog niet bekend, maar de mannelijke hoofdrol gaat in ieder geval naar Shah Rukh Khan: “Iedereen weet dat wanneer ik een film maak, Shah Rukh Khan daar altijd deel van zal uitmaken. Hij is familie voor YRF en ik heb altijd beschouwd hem als mijn eigen kind. Ik ben alleen nog op zoek naar twee actrices. Zodra Adi mij het definitieve script levert zal ik beginnen met de zoektocht naar de twee vrouwelijke hoofdrollen.”

Dit wordt in ieder geval een soundtrack waar we met zijn allen naar uitkijken.

3 REACTIES

 1. Hier wordt history geschreven. De twee grote pilaren van bollywood komen samen voor een gezamelijke project. Wat wil je nog meer?!

  Yash Chopra heeft een goede oor voor muziek. Ik luister nog steeds met dezelfde frisheid naar de muziek van zijn voorgaande films.
  En zeker naar Veer Zaara.

  Wat betreft A.R. Rahman, hij heeft een gift gekregen van god om mooie muziek te creeren. Dit leverde hem ook 2 oscars op.
  Maar wie schrijft de lyrics?! Ik hoop Javed Aktar.
  And singer, Lata Mangeskar. Kan niet missen in een Yash Raj Film.

  Maar nu begint ook de echte speculatie. Wie krijgt de vrouwelijke hoofdrol naast SRK?!

 2. OMG ik kan gewoon niet wachten joh, de directeur neemt altyd 7 jaar vrij om het film te maken, en SRK speelt er in, wat wil je nog meer. de actrcie wortd waarschijnelyk madhuri of een nieuwe gezicht van die kleintjes\\

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.