Zindagi Na Milegi Dobara promo is uit!

De eerste trailer van Zoya Akhtar’s nieuwe film is uit.

De trailer van Zindagi Na Milegi Dobara verscheen van het weekend op het internet. Het is vrij normaal om een trailer te vertonen bij een release van een andere film, maar Excel Entertainment pakte het dit keer anders aan. “Met internet is het mogelijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom hebben wij er ditmaal voor gekozen om de trailer via het internet uit te brengen en niet via de normale weg”, aldus Zoya Akhtar.

Zindagi Na Milegi Dobara vertelt het verhaal van drie heren, Hrithik Roshan, Farhan Akhtar en Abhay Deol, die een roadtrip maken door Europa. De film staat gepland voor een wereldwijde release op 15 juli.

Wat vind jij van de trailer?

3 REACTIES

  1. […] post by charla Posted on Monday, May 16th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.