Meer dan 1 miljoen volgers op Twitter

Priyanka Chopra heeft meer dan één miljoen volgers Twitter. Hiermee is zij de eerste Bollywoodster met zoveel volgers. “Wow! Een miljoen. Dank je wel jongens. Ik voel me zeer geliefd vandaag. Mijn twitter rockstars zijn de beste. Grote glimlach en veel liefde”, twitterde Priyanka over het passeren van de één miljoen grens.

De 28-jarige actrice heeft nu 1.006.134 aanhangers. Hiermee komt zij op de derde plaats achter Sachin Tendulkar (1.065.430) en voormalig minister Shashi Tharoor (1.007.104). Zij waren de 1 miljoen al een tijdje geleden gepasseerd.

Priyanka is niet alleen erg populair op Twitter. Op Facebook heeft de actrice maar liefst twee miljoen volgelingen.

Voor Priyanka zijn de sociale netwerksites een manier voor haar om zichzelf te uiten en in contact te komen met haar fans. En de respons die zij ontvangt is overweldigend, zoals je kunt zien.

6 REACTIES

  1. Ik ben en fan van Pc.
    Op twitter voeg ik haar toe maar ze accepteert het niet en geeft geen antwoord aan mijn vraqen. Dus ik snap niet hoe zij komt aan miljoenen volgers??

  2. wow dat is veel . jmmr dat ik er geen heb .
    maar het is wel veel ik heb er meer dan mil. op me hyves maar je dat telt niet mee

  3. @ PriyankaaCh, moet je niet serieus nemen. Zij kan al moeilijk 1 miljoen mensen vragen beantwoorden enzo… twitter account heeft ze alleen zodat fans haar kunnen volgen thats all… niet om jou terug te volgen. Anders zou t haar dagelijkse taak zijn geweest. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.