Anil Kapoor tekent tweede Hollywoodfilm

Acteur Anil Kapoor heeft zijn tweede Hollywoodproject getekend. Hij is ditmaal te zien naast Clive Owen in de thriller Cities van regisseur Roger Donaldson.

In drie verschillende verhaallijn vertelt Cities over de hebzucht en ambitie dat zich vandaag de dag afspeelt op een wereldwijde schaal. Anil speelt in deze film de rol van een agent.

Het project zal tijdens het komende filmfestival in Cannes worden gepresenteerd. De opnames zullen in oktober van start gaan en vinden plaats in New York, Londen en Mumbai.

Het eerste verhaal gaat om een ??in New York gevestigde fondsenmanager (Owen), die alles al heeft wat hij wil – geld, seks en macht – maar hij wil meer.

Het tweede verhaal gaat over een in Londen gevestigde jong stel die ervan dromen om hun eerste huis te kopen, iets dat op dat moment onmogelijk lijkt.

En het derde verhaal gaat over agenten in Mumbai die strijden tegen de corruptie tussen eigendomspeculanten en zijn collega’s.

Anil kreeg internationale bekendheid met Slumdog Millionaire. Hij maakte deel uit van de Amerikaanse tv-serie 24. Eind dit jaar is hij te zien in het vierde deel van Mission: Impossible getiteld Mission: Impossible-Ghost protocol.

2 REACTIES

  1. leuk,, nou suc6 met je volgende film 🙂

    *Bytheway je was geweldig in de film SLumdog millionair 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.