Aishwariya Rai binnenkort met eigen kledinglijn?

Nadat de acteercarrière van een actrice op een laag pitje komt te liggen beginnen ze vaak nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken als producent (Lara Dutta, Ameesha Patel, Sushmita Sen), of als restaurateur (Katrina Kaif, Bipasha Basu, Shilpa Shetty). Maar Aishwarya Rai Bachchan heeft andere plannen. Zij wilt een eigen kledinglijn.

De actrice werd een paar jaar geleden door een aantal grote modehuizen in het buitenland benaderd om het gezicht van hun merk te worden, of met hen geassocieerd te worden op een bepaald niveau, maar Aishwarya bedankte hiervoor. Nu zijn enkele grote namen uit Europa bezig om te kijken of een eventuele partnership mogelijk is.

Het is echter onduidelijk of Aishwarya zal gaan voor een joint venture of dat ze besluit haar eigen kledinglijn te starten. Ze loopt al jaren met plannen om een exclusieve kledinglijn te beginnen, welke ze wereldwijd wil introduceren. Of het prêt of haute couture, Indiaas of Westerse kleding zal gaan is vooralsnog onduidelijk.

Aishwarya bevestigt haar plannen. “Ik loop al jaren rond met plannen in mijn hoofd. Misschien wordt het tijd dat ik nu eindelijk eens begin aan de realisatie hiervan. Ik wil altijd mijn honderd procent geven aan alles wat ik doe. Er gebeurde zoveel in mijn leven, dat ik deze plannen helaas op een laag pitje moest zetten.”

Maar als we de laatste geruchten mogen geloven is Aishwarya benaderd door maar liefst 15 internationale topontwerpers uit Londen, New York en Italië. Wellicht dat de lang gekoesterde droom van een eigen Rai collectie dit jaar werkelijkheid wordt.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.