Imran Khan kijkt geen tv

Waar vandaag de dag mensen niet meer zonder hun dagelijkse dosis van soaps en realityshows kunnen zegt Imran Khan dat hij nog nooit televisie heeft gekeken.

“Ik heb nog nooit televisie gekeken.” Waarom niet? De acteur is van mening dat vooral dagelijkse soaps gevuld zijn vol met rommel dat onnodige energie kost en ook nog eens de intelligentie van de mens aantast.
“We hebben thuis wel een tv-kamer. Mijn vrouw en mijn moeder kijken wel, maar ik niet.”

Toen hem werd gevraagd waar hij zijn films kijkt, antwoordt hij, “Op mijn laptop of in het theater, maar niet op televisie.”

28 REACTIES

 1. lol alle kanalen bestaan alleen uit soaps/series/soaps?? wat een idioot zeg. Nee zeker haat hij ook cnn, discovery etc. omdat hij er niks van begrijpt!! Die gast maakt zich ff enorm belachelijk!!

 2. op zijn laptop staat zeker gigabytes aan porno! ik weet het zeker wat een schijnheilige idioot!!

 3. heeeee wat leuk, mensen die hele dag tv kijken, hebben niks te doen.
  trouwens imran khan geniet van zijn leven buiten het huis.
  dat is cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
  goedzo imran doe je best.

 4. er blijke (bleken) mobiele telefoon’s te bestaan waar je t.v.kon kijken ik heb er een geizen, je hoeft toch niet thuis te blijvenals je zoiets hebt?

 5. @ suresh… wat een domme commentaar die je geeft
  omdat hij geen tv kijkt betekend dat hij er niks van snapt..
  lol dat jij misschien de hele dag achter cnn of discovery zit betekend niet dat iedereen er tijd voor heeft..

 6. @ MAYA wie zegt dat ik hele dag naar tv kijk naar dat soort programma’s? Je hebt volgens mij ook geen benul waar je het eigenlijk over hebt. Zijn opmerking zelf slaat nergens op, Hij zegt namelijk letterlijk dat hij geen tv kijkt vanwege die SOAPS!! Dat vind ik dus nergens op slaan, want je kunt kijken wat je wil. Oke hij wil helemaal geen tv kijken? Prima! Heb ik geen probleem mee. Zeg dan gewoon dat televisie alleen maar uit troep bestaat.
  Hij speelt zelf in BOLLYWOOD films, nou sorry hoor als je kijkt naar de films die ze tegenwoordig in India maken. Dat tast niet iemands intelligentie maken? hahhahah hij is wel grappig hoor. M.a.w. had hok dus ook gerust naast soaps bollywood films eraan kunnen plakken. Het is gewoon een hypcriete sukkel.

 7. Suresh.. Wat ben jij een nerd man wat maak jij je nou druk om ,om wat imran khan zegt tazz..

 8. waar zijn jullie mee bezig imran khan is zeer een knappe kerel, en zijn filmen zij wah wah wah mooi

 9. @ suresh.. hhahahaa…je staat op het punt te ontploffen om wat imran heeft gezegd. IDIOOT plus een HYPOCRIETE SUKKEL dat je bent..het lijkt erop dat je gewoon niks te doen heb… zielig.
  een TIP zoek iets nuttigs om te doen..

 10. @Maya waarom geef je hem een tip om iets nuttigs te doen wat doe je zelf jij reageert toch ook of niet ???

 11. @ Shareena
  ik zeg dat niet omdat hij reageert. maar omdat hij helemaal los barst om niks… kijk wat hij allemaal schrijft.. en ook nog eens iemand uischelden om niks. belachelijk.

 12. @Maya nou laat hem lekker en misschien is het wat overdreven maar moet je kijken hoe jij hem noemt dus jij mag hem wel uitschelde maar suresh niet ??

 13. ik zei gekke maja ik vind dat nogal onschuldig! niks aan het handje toch? lol ik noem imran een hypocriet, jij noemt mij een hypocriete sukkel….en ik noem jou? nou?? ………………..over ontploffen gesproken.

  anyways i love you all!

  no hate, peace to everybody. including Maja 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.