Bollywood reageert op dood Osama Bin Laden

Op 2 mei maakt de Amerikaanse president Barack Obama bekend dat wereld’s meest gezochte terrorist Osama Bin Laden dood is. Dit zorgt voor de nodige vreugde aan Amerikaanse kant. Maar niet alleen in Amerika wordt gereageerd op dit nieuws. Veel Indiase beroemdheden reageren na de speech van Obama vrijwel direct via de sociale netwerksite Twitter.

Dit is wat zij te zeggen hadden:

Shekhar Kapur: Osama werd de mythische duistere kracht, waar de VS al jaren tegen vocht. Het maakt nu niet meer uit of hij dood of levend is / was.

Mahesh Bhatt:
Terwijl u ‘terecht’ de dood van Osama Bin Laden viert, vraag ik me af wie die andere terroristisch: George ‘Butcher’ Bush zal ophangen.

Ram Gopal Varma: Wat de toekomst van het terrorisme ook is na de dood van Osama ben ik nu wel heel erg blij voor Amerika .. 3000 Cheers!

Anupam Kher: Hulde aan de Amerikaanse veiligheidsdiensten voor operatie Bin Laden. Het is belangrijk om doelen na te streven en te bereiken.

Kunal Kohli: De VS begint een geheime operatie in Pakistan en krijgt met hun steun Osama. Waarom kunnen wij niet op deze manier niet de meesterbrein van de aanslagen op 26/11 en de serie ontploffingen in Mumbai achterhalen?

Anurag Basu: De dood van Bin Laden markeert het begin van het einde van het terrorisme op een moment dat de democratie zich verspreidt in het hele Midden-Oosten.

Gul Panag: Dus eindelijk na een decennium is 9 / 11 gewroken. Tijdens dit proces kwamen talloze onschuldige burgers om het leven. Alles om één ??man te krijgen.

Rahul Bose: Ik hoop dat er een gevoel van evenwicht wordt gehandhaafd in de VS naar aanleiding van het nieuws over Osama. Sluiting is goed, wraak niet.

Madhur Bhandarkar: Nu Osama Bin Laden dood is, kan de wereld in vrede rusten.

Ranvir Shorey: Moge dit het begin zijn van een tijdperk van waarheid, vrede en rechtvaardigheid in het sub-continent. Oh, ja, en welvaart natuurlijk ook, Pakistan

Minissha Lamba: Osama is dood. Tweede termijn voor Obama gegarandeerd. Vertrouw de Amerikanen erop om de aandacht van de wereld van het koninklijke huwelijk naar zich toe te trekken. Interessante timing.

Pooja Bhatt: Ik weiger Osama’s dood te vieren. Voor je het weet schreeuwen we allemaal op een dagelijkse basis ‘gooi hem voor de leeuwen’ ! Lust naar bloed is pervers.

Vishal Dadlani: Onvermijdelijk zal iemand in de terreurwereld Osama’s schoenen vullen, en een punt willen maken. We moeten bang zijn en voorbereid.

Celina Jaitley: Terror-leider Osama bin Laden is vermoord … Jammer dat Bin Laden niet strijdde voor vrede en liefde waar de Islam eigenlijk voor staat.

Dino Morea: Vreemd gevoel Osama nog steeds op de loer ligt ergens, en iets groots aan het plannen is.

65 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Tuesday, May 3rd, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

 2. Heel mooi gezegd Celina jaitley en mahesh Bhatt..
  Waar ik me aan erger Hoe kan je in gods naam blij zijn om iemands dood.. maak niet uit wie het is.. het vieren van vrede en liefde dat is wat echt mee telt en niet iemands dood.

 3. Je kan niet iemands dood vieren… is toch neit menselijk… of wel? dnek het niet… ookal is diegene fout geweest of niet… maar dood ga je toch niet vieren.. en wat k me af vraag wrm ze Osama in zee hebben gegooid… voor de haaien om iets eten pff… rare mensen, ik bedoel je kan gewn menselijk doen, gewn begraven kom op man, je gaat toch iemand niet in de zee weggooien, teminste dat heb ik op de neiuws gehoord…
  maaar goedd…. voor sommige is het goed, datie dood is, en voor sommige niet… dus tja

 4. Ze hebben hem zeker niet in de zee gedumpt. Ze zeggen dat maar alleen om sommige mensen te misleiden….

 5. @ katrina fan
  Iemands dood vieren is 100% menselijk. Mensen zijn duivels, gruwelijke wezens ter wereld. Als je dat allemaal nog niet wist….En dood vieren van Osama is zeker terecht. Hij was de grootste vijand van islam en een massamordernaar. Ik hoop dat hij in hel rot!

 6. @Katrina Fannn

  Beste KF, Het vieren van de dood van osama is een uitzondering om te vieren. Hij is zelf de oorzaak geweest van heel veel mensen’s dood. Dus ja. En de rede waarom ze hem in de zee hebben gegooid is juist goed. Anders hadden al die terroristen zijn lichaam in een tempel geplaats en er een bedevaartplaats van gemaakt. Bij wijze van spreke. Ik zelf heb een beetje hetzelfde gevoel als Dino Morea. In any case, ik hoop dat dit een positief effect zal hebben, maar helaas heeft Osama al een opvolger die sprekend op hem lijkt…

 7. Wat een kudde dieren zeg, daar in bollywood. Er is nooit substantieel bewijs geweest dat Osama de aanslagen heeft laten plegen. Er is juist veel meer bewijs dat de aanslagen een inside job is. Ik heb wel ingezien dat mensen echt lui en kudde dieren zijn. Lui om de moeite te nemen juiste info te zoeken. En heel toevallig is Osama vermoord in de week dat Obama moeite heeft Amerikanen te overtuigen met zijn geboortecertificaat.

 8. @IK
  Volgens mij heeft Obama al zijn geboortecertificaat getoont. En ook “zijn” geboorte video hihihi

 9. Celina jaitley heel mooi gezegd, ben het helemaal met jou eens.
  Vind het jammer dat hij vermoord is door die Amerikanen.

  Ach ja het is maar een iemand die vermoord is Heer Bin Laden.
  Maar hij heeft duizenden amerikanen vermoord ben trots op jou.
  Minder amerikanen dus minder zonder geloven, Meer Islam.

  En uuhh… wat denk je dat al de gevaarlijke fans van Heer Bin Laden, beetje gaan staren en zeggen: ach wat jammer onze dappere man is vermoord. ppfff ,,, ahhaha tuurlijk..
  Let maar op er zou wat gebeuren… het word een groot chaos… de mensen nemen wraak. LET MAAR OP AMERIKA!!!

  Jullie krijgen spijt van dat jullie Heer bin laden hebben vermoord!

 10. @ Danuni Maak hier geen rommel.. Obama is volgens mij heel duidelijk geweest over de dood van bin laden. zijn dood betekend Rust op de wereld. en langzamer hand zullen zijn fans ook verdwijnen. als ze de leider kunnen pakken hebben dan is de rest niet meer moelijk… en Bin laden is niet vermoord dood americanen maar volgens de pakistanen zelf…
  maja Goed het hele verhaal over osama stinkt.. Waar is het bewijs over osama’s dood… wij moeten maar alle Sh*t geloven dat er verteld wordt zonder bewijs… terwijl Osama al 10 jaar geleden dood was..

 11. na 9/11 vierden de meeste islamieten feest

  en dat mocht wel

  keur het niet goed, van niemand

 12. wat gebeurt er nou osama dood is? komt er een ander? waarom werd osama gezocht als hij niks gedaan heeft?wat als osama een christen was?

 13. voor de amerikanen was er ook geen respect en voor de rest van de christenen? maakt dat niks uit?die terreur aanslagen moeten toch iemand bedacht en uitgevoerd hebben? dt gebeurt toch niet zommar?

 14. Deze man verdient het niet om te leven, ik vind het terecht dat amerikanen zijn dood uitbunding gingen vieren. 9/11 zit nog steeds heel diep. Vooral voor nabestaanded die misschien eindelijk hun leed zien verzachten nu de kopstuk dood is. Ik ben blij dat ik amerikaanse officeren hem niet hebben gearresteerd het was goed dat ze hem hebben doodgeschoten!! Hij heeft ook nog eens om genade gevraagd ahahah des te meer reden om hem verrot te schieten!
  Obama heeft in ieder geval een flinke boost gekregen!!

 15. @Suresh
  Je hebt over 9/11…maar wat allemaal amerikanen hebben gedaan daarover zwijg je… ze hebben miljoenen vermoord in Afghanistan en in Iraq, daarover hoor je niemand spreken, alles gaat over kut Amerika…Amerika en Osama zijn boezemvrienden…

 16. Ben het met je eens Mama.. mensen doen hun ogen en oren dicht over het feit dat er elke dag mensen worden vermoord in Afghanistan en Iraq door de Ameicanen zelf.. Als er in Ameika iemand overlijdt dan zul je dat nog jaren horen.. maar wat boeit het als er elke dag onschuldige mensen en kinderen worden vermoord in die landen door de americanen.. En dan nog het land zelf. de grootste criminaliteit vindt plaats in amerika mensen lopen daar rond met wapens. het is daar heel gewoon om iemand neer te schieten.. Maar toch blijft amerika zielig doen….. F*k toch op met Amerika. ze zijn niet de baas over de wereld

 17. had obama ook medelijden met de amerikanen?osama dacht dat het westen schuld was aan de armoeden in die landenmaar daar geloof ik niks van osama wist dat de islam anders was maar dat kon hem nit schelen dat heb ik op tv gehoord.en ik heb het idee dat amerika je ook komt helpen als je het nodig hebt ze hebben het westen met hitler geholpen en darom mogen we hier ook onze mening zeggen zonder bang te zijn dat je iets gebeurt, wat denk je van 4 mei?

 18. zara wat dacht je van april 2011? weet je wat in alphen gebeurde? die meneer had vanwege zijn verleden nooit een vergunning mogen krijgen of een geweer of wat het ook was mensen hebben met gevaar voor eigen leven geprobeerd het leven van een ander te redden.

 19. mama niet alles wat de amerikanen doen zal goed zijn maar wat dacht je wat idi amin deed? voor het geval je ooit van hem gehoord hebt? of saddam hussein? of de regering vam cambodja? daar zijn miljoenen mensen vermoord en een deel daarvan waren waarschijnlijk een paar maanden oude baby’s en dat was iemand van de autochtone bevolking en niet door de amerikanen klinkt je pol pot bekend?

 20. @MAMA Je hebt het over iraq en afghanistan? lol ok! Maar dat is de schuld van meneertje Osama die Bush een reden gaf afghanistan aan te vallen. Op die manier barste de strijd om terreur los en moest dan ook Saddam eraan geloven. Dit allemaal komt door 9/11. Amerika had een reden om deze landen aan te vallen. En ja er vallen veel doden in iraq en afghanistan, maar niet 100% van amerikaanse soldaten. Er zijn talloze zelfmoordterroristen + talbiban strijders die respectievelijk iraq en afghanistan onveilig maken. Overal zie je bloederige aanslagen en die komen op de rekening van de Amerikanen, lekker makkelijk is dat allemaal! Nogmaals ik ben blij dat hij dood is! De wereld is beter af zonder hem! Pakistaan vind ik een gevaarlijke land. Die gasten kun je niet vertrouwen! Die ISI is echt 1 grote grap!

 21. En nog iets Amerikanen richten zich nooit express op onschuldige slachtoffers. Dat doen die moslimterroristen wel. Is dat goed te praten?

 22. Ik vind dit allemaal absurd, omdat iedereen kijk naar obama die het gemunt heb op america. het kan ook zijn dat alles wat met de voorouders
  toen de tijd in azie is gebeurd,wat america heeft gedaan, mensen vermoord, vrouwen verkracht,kinderen vermoord slaven heeft laten leiden in elk land van azie. dat heeft meschien bin laden in zijn hart gehouden.
  en op deze menier wraak heeft genomen.
  wat ik wel erg vond is dat er veel onschuldige mensen werden vermoord.
  maaaaaaaaaaaaaaar in azie toen de tijd waren er ook zoveel mensen vermoord zomaaaaaaaar. in india en pakistan zijn er historiche verhalen. dat is nog ergeeeeeerrrrrrrrr hun hebben geleden.
  in hun eigen land waren deze mensen slaven. dankzei deze americanen.
  nu draait alles op geld.
  grote duivel is die verotte buch en zijn vader die zijn de opsteker daarom gebeuren er zoveel haat in azie landen.
  ik vind dat je iedereen op hun waarden moeten laten.

 23. @ Suresh.. je komt wel leuk en aardig voor ameirka op.. maar ga eerts even naar afghantistan of iraq om te kijken hoeveel onschuldige mensen daar worden vermoord door de americanen.. je zegt dingen wat er in jou hoofd omgaan zonder te kijken naar de feiten.. ze zetten bommen voor moskeen, islamietische scholen.. en dan ga jij me vertellen dat die landen oveilig zijn door moslimterroisten..een moslimterrorist zet geen bom voor een moskee of een islamitsche school.. als ze ergens een bom zetten dan is dat in het westen… je praat over de taliban die hun eigen land onveilig maken.. hoe slecht ze ook mogen zijn taliban strijders gaan niet hun eigen land onveilig maken.. als er nog onveiligheid is in die landen dan komt het door de zogenaamde ameikaanse soldaten.. en niet die door de paar talibans die daar nog rond lopen.. en goed nu osama dood is.. waarom gaan ze dan niet weg uit die landen de leider is toch dood nu.. wat hebben ze nog te zoeken?

 24. @ nadia ben het met je eens. maar wie kijkt ernaar wat amerika allemaal gedaan heeft.. als het aankomt op waarheid dan doen mensen hun ogen dicht zoals hier een paar.. Wat was anders de reden dat osama amerika aan viel.. omdat bush en zijn vader hem hadden uitgelokt..

 25. @u
  Ik weet niet wat je bedoet, ik heb je niet begrepen…

  @Suresh
  Wrm lol? Ben je zo dom om me te begrijpen?
  Trouwens het is tijd dat je je geschiedenis boekje open doet. Wie heeft Osama in Afghanistan gestuurd? Voor wie werkte hij eerst? Tegen wie moest hij vechten in Afghanistan?
  En wrm iemand na 10 jaar zoeken direct doodschieten?

  En zoals ik al gezegd heb, ik ben ook blij dat osama dood is, hij was/is zoals ik zei een vriend van Bush en de grootste vijand van Islam…..

  En wat pakistan betreft dat interesseert me niet…

  Wacht ff heb ik je gezegd dat je aan het hielenlikken bent bij amerikanen :s weet je wat? s6 ermee!

 26. Iemands dood vieren is onmenselijk maar wat als die persoon jouw hele familie heeft vermoord,dan denk ik dat je anders gaat praten.

  Ghazal jij bedoeld zijn lichaam in een Moskee i.p.v. Tempel.

  DANUNI: Waar hebt jij in God’s naam over.Er zijn meer gelovigen (MOSLIMS)die door hun eigen broeders zijn vermoord.Amerika vermoord jouw broeders toch niet in LIBIE, JEMEN, Egypte,SYRIE,TUNESIE,ALGERIJE?? Nee het zijn onze ras eigen broeders die onze leven zuur maken in onze eigenland,anders waren wij niet gevlucht voor onze eigen broeders uit onze land.Nu dat wij veilig leven in een ongelovigeland hebben wij heel veel praatjes.
  Er is op dit ongenblik heel veel rep en roer in onze broeders landen en waar komen ze terecht in het Westen waar ongelovigen wonen.

  ER zijn meer dan 40 moslimlanden waarom vluchten onze broeders niet in een moslimland??. Dagelijks worden koerden vermoord door Turken en andersom zeker schuld van VS.Hoeveel afghanen zijn niet vermoord door Taliban is dat ook te verwijten aan VS.In Pakistan worden dagelijks AHMEDIA;s vermoord door de SOENITEN waar vluchten de A masaal?? Naar Duitsland maar niet naar een MOSLIMLAND.

  Zo heb ik nog heel veel voorbeelden waar VS niks mee te maken heeft maar toch de schuld krijgt.

  Wij Moslimbroeders hebben zelf geen eenheid onderling,anders waren wij heel sterk in onze eigenland.VOORDAT JIJ Iemand DE SCHULD GEEFT MOET JE BIJ JE ZELF KIJKEN,EN BID GOD DAT WIJ HIER ZIJN EN NIET IN ONZE VREDELIEVENDE BROEDERSLAND.

  Alah Hafiez,

  RAHAT.

 27. Wat wil jij zeggen dat er op de wereld alleen maar moslims zijn die mensen vermoorden.. je hebt het alleen maar over moslims dit moslims dat… van mij mag je dat denken.. maar doe alstjeblieft ook je ogen open en kijk maar hoeveel criminaliteit er op de wereld plaats vindt en dat zijn niet alleen de moslims waar jij het over hebt… en tuurlijk je hebt gelijk er zijn zeker moslims die mensen vermoorden maar zijn het alleen maar de MOSLIMS???

  wij mensen moeten niet alleen maar naar 1 soort wijzen maar kijken naar het algemeen..

 28. Het kan mij geen schelen wie er allemaal dood als het maar kk. amerikanen zijn ik heb meer dan jullie allemaal gezien,
  ik ben een 16 jarige iraqese meisje die zijn oudste broer en 2 ooms heeft verloren.
  WAllaaah k ben blij was osama gedaan heeft.
  WAllaah die dag 9/11 ik vader moeder jongere broertjes en zusjes iedereen allee familie, wij allemaal gingen feesten, toen d8en wij voel het dood AAp BUSH ,,voel het hoe het is om iemand kwijt te raken.

  Hij had niemand kwijt maar schaamte.
  KLOteee Amerikanen

 29. hahaha Ik denk dat we moeten stoppen met discussie. We hebben er duidelijk te maken met hindoes die van nature moslims haten.
  En volgens me Suresh en Rahat is 1 persoon met verschillende namen. Zielig gewoon dat hij zijn reactie komt bevestigen met een andere naam.
  Ik heb veeeeeeeeeeeeeeel betere dingen te doen dan met een paar ongeschoolde mensen in een discussie te gaan.
  Ciao…

 30. Heb geen worden hoe MENSEN tegen elkaar praten
  heb geleerd Normen en Warden laten en geven
  God dat is voor ons allemaal 1
  Leert het van elkaar
  En ieder kan een mening geven en nemen.

  Met vriendlijke groeten
  Chil

 31. MAMA:hahaha Ik denk dat we moeten stoppen met discussie. We hebben er duidelijk te maken met hindoes die van nature moslims haten.

  DAT WIL ZEGGEN dat jij MAMA ale hindus op de wereld ken die moslims haten? noem dan een paar namen MAMA.En nog ëën ding MAMA ik denk dat jij een goede MAMA bent voor je kinderen die heeeel goed geschoold zijn,ik wik ook zo een MAMA.
  BTW MAMA ik denk dat jij een Jood bent die Moslims en Hidus van nature HAAT.

  Ik ben geen Hindu die moslims haten en ook geen moslim die moslims haten allereerst ben ik een mens van bloed en vlees.Wat ik van mijn moeder uit de shareef Koran leert dat geef ik door aan de anderen.Ik heb geleerd dat als ik moslim bent hoef ik niet partijdig te zijn voor een moslim, jij moet rechtvaardig zijn en jouw mening kunnen geven en vooral niet achter de kudde lopen.

  Een voorbeeld wij hebben allemaal een Koran wij zitten in een Moskee waar een Hadjie aan het prediken is,jij als moslim bent niet eens met hem maar jij zoekt het niet op in de Koran of het waar is wat de Hadjie aan het prediken is,NEE WIJ NEMEN HET LETTERLIJK OVER WAT DE HADJIE ZEGT WANT HIJ SPREEKT DE WAARHEID IN DE NAAM VAN ALLAH.Maar zo ben ik niet opgevoed nee,nee wij hebben van onze moeder geleerd om vragen te stellen en waar is het geschreven kunt u mij dat bewijzen?
  Dat vind ik zeer jammer dat onze broeders al het gave erfen om zelfstandig te denken en toch achter de domme kudde lopen.

  Allah Hafiez

  RAHAT

 32. Danuni wat is het verschil tussen jouw en de Amerikanen,zal ik eerlijk zijn geen een enkele verschil.Tuurlijk vind ik heel erg jammer voor jouw ooms en broer.Maar vertel mijn een ding diep uit je hart wat heeft de 167 verschillende nationaliteiten te maken met jouw broer en ooms die 11/9 letterlijk zijn vermoord.

  Deze 167 verschillende nationaliteiten gaan mij,jouw en de rest van mijn broeders haten zolang de wereld bestaat. En dat hebben wij te danken aan onze eigen soort en dat is OBL.

  Jij bent pas een 16 jarige meisje leef niet met haat en wraak gevoelens,daarmee bereiken wij niks mee. Ik hoop dat jij de wereld anders gaat zien en dingens op een positieve manier zult benaderen.

  Niemand kent zijn of haar lot wat hem of haar te wachten staat.Maar Allah heeft ons hersenen gegeven om goede dingens te denken,ogen om de weg van Allah te kijken,oren om de versen van de KORAN te reciteren,mond om zalige en zoete dingens te zeggen dat niemand gekwets wordt.Waardeer en respecteer een ieder en je zult zien dat alle deuren van Allah voor jouw gaat openen.Dat wort mij veteld uit de Heilige Koran door mijn moeder.

  Wees blij en gelukkig in het leven,Ik bedoel het heel goed met jouw.

  Allah Hafiez,

  Rahat

 33. @rahat
  heb je dyslectie of wat? Whatever ik heb alleen je eerste zin gelezen…voor de rest van je reactie heb ik geen tijd/zin.

 34. En oh ja, je was diegene die over moslims begon, niet ik. Ik had over Afghanistan en Iraq…en toen kwam je met je reactie over moslims dat en moslims dit. En dan nog durf je jezelf ruimdenkend te noemen. Wat ben je toch schijnheilig.

 35. Oh wat een reacties hier allemaal!! ik zeg ff verder niks meer want amerika’s hielen zijn overheerlijk!! haha

 36. hindoe moslims cristenen wat dan ook we zijn allemaal mensen ik wil vrede op aarde en ook bollywood.nl en moeder mama, rahat is niet schijnheilig maar ze heeft volkomen gelijk.

  perfect geformuleerd!

 37. @ MAMA,

  Als ik jou was zou ik de rest van Rahat bro’s zinnen wel lezen, want zijn woorden zijn goud waard. Je moet niet koppig zijn en zomaar wat zeggen op het forum. Je bent volgens mij oud en wijs genoeg om normaal te kunnen discussieren. Rahat probeert je wat uit te leggen en heeft dit duidelijk en netjes betoogd, jij hoort hier respect voor te hebben.

  Ik wil Rahat bedanken, ik lees zijn reacties best vaak en het is geen een keer voorgekomen dat hij onzin uitkraamde. Heb veel respect voor je bro insha allah bereik je veel in je leven met deze metaliteit van je.

  Khuda hafiz,

 38. Ghazal
  Dit heeft hij gezegd : “DAT WIL ZEGGEN dat jij MAMA ale hindus op de wereld ken die moslims haten? noem dan een paar namen MAMA.En nog ëën ding MAMA ik denk dat jij een goede MAMA bent voor je kinderen die heeeel goed geschoold zijn,ik wik ook zo een MAMA.
  BTW MAMA ik denk dat jij een Jood bent die Moslims en Hidus van nature HAAT.”

  Als je dat slim van hem noemt dan ben je even dom als hem.

  Ik ben geen jood, geen hindoe geen moslim. Ik geloof in god en dat is alles, ik sluit me niet aan bij een godsdienst. Maar ik heb respect voor alle godsdiensten. Hij moet me niet vertellen dat ik niet naar een imam of ik weet niet wat luisteren, maar zelf koran lezen.
  Ik weet zelf veel beter dan hem. Ik heb koran gelezen en ik geloof ongeveer de helft ervan en de andere helft ook niet.
  Als ik een godsdienst moet kiezen dan zou ik voor boeddhisme kiezen, want dat lijkt me het meest onschuldige geloof.

  Maar goed,ik had het niet over moslims. Ik had het over mensen in Afghanistan en Iraq… die door Amerikanen zijn vermoord. Maar dan komt hij 1 geloof van alles verschuldigen. Hij zegt dat in alle moslim landen oorlog is, moslims zijn dat moslims zijn dit. Dat is toch sterk beoordelen niet? Wrm kijkt hij niet realistisch wrm geeft hij schuld aan 1 partij. En vervolgens noemt hij zichzelf wijs.
  Als iemand 1 partij kiest en de andere partij met grond gelijk maakt, dan heb ik geen respect voor hemn. Absoluut niet ruimdenkend zoals hij zelf beweert.

 39. Mama wat zeg jij nou allemaal jij begon eerst dat hindu’s moslim haten toen heb ik jou een beetje uitgelegd dat het niet zo is.Ik geef of wijst niet naar een persoon of soort,alleen heb ik gezegd dat niet overal de Amerikanen de schuldige zijn.Als wij allen eenheid hadden was dit niet nodig om hulp van buiten te vragen.

  Toen jij begon dat H/Moslim haten dachtik (hou mijn ten goede dacht ik)
  dat jij de Joodse geloof hebt waar er ook niets mis is.

  En ik zal jou eending goed wijsmaken ik heb vanaf mijn geboorte van huis uit meegekregen dat wij alle gelovigen moeten respecteren en dat doe ik ook,daarom heb ik van alle gelovigen in mijn familie en vrienden kring.

  Kijk maar wat er nu gaande is in de Afrikaanse landen hun smeken om hulp van de Westen en VS zij en wij hebben elkander nodig.Want als ik onwel ben en op straat valt zal jij mij niet vragen ik wil jou helpen maar wat voor geloof heb jij NEE, jij gaat mij op dat moment mij gelijk helpen,omdat wij elkander in deze samenleving nodig hebben. Verder zou ik nooit iemand beledigen,ik geef zelf complimentjes als ik leuk leest.

  Jij hebt mij zulke mooie namen gegeven:NIET RUIMDENKEND,DYSLECTIE,SCHIJNHELIG dank je wel.Als analfabeet verdien ik deze mooie titels. Mocht er zijn dat ik jou onbewust op een ander manier hebt benaderd wil ik bij deze aangeven dat het echt niet de bedoeling was.

  Verder wens ik jou het geluk van de wereld met heel veel wijsheid en plezier in je leven,gespaard van verdriet en pijn.Het is alles goedbedoeld.

  Allah Hafiez

  Rahat

 40. naaa hieronder je eerste reactie. Ik had toen nog niks over hindoe of moslims gezegd. Je begon onmiddelijk met veroordeling.

  “Iemands dood vieren is onmenselijk maar wat als die persoon jouw hele familie heeft vermoord,dan denk ik dat je anders gaat praten.

  Ghazal jij bedoeld zijn lichaam in een Moskee i.p.v. Tempel.

  DANUNI: Waar hebt jij in God’s naam over.Er zijn meer gelovigen (MOSLIMS)die door hun eigen broeders zijn vermoord.Amerika vermoord jouw broeders toch niet in LIBIE, JEMEN, Egypte,SYRIE,TUNESIE,ALGERIJE?? Nee het zijn onze ras eigen broeders die onze leven zuur maken in onze eigenland,anders waren wij niet gevlucht voor onze eigen broeders uit onze land.Nu dat wij veilig leven in een ongelovigeland hebben wij heel veel praatjes.
  Er is op dit ongenblik heel veel rep en roer in onze broeders landen en waar komen ze terecht in het Westen waar ongelovigen wonen.

  ER zijn meer dan 40 moslimlanden waarom vluchten onze broeders niet in een moslimland??. Dagelijks worden koerden vermoord door Turken en andersom zeker schuld van VS.Hoeveel afghanen zijn niet vermoord door Taliban is dat ook te verwijten aan VS.In Pakistan worden dagelijks AHMEDIA;s vermoord door de SOENITEN waar vluchten de A masaal?? Naar Duitsland maar niet naar een MOSLIMLAND.

  Zo heb ik nog heel veel voorbeelden waar VS niks mee te maken heeft maar toch de schuld krijgt.

  Wij Moslimbroeders hebben zelf geen eenheid onderling,anders waren wij heel sterk in onze eigenland.VOORDAT JIJ Iemand DE SCHULD GEEFT MOET JE BIJ JE ZELF KIJKEN,EN BID GOD DAT WIJ HIER ZIJN EN NIET IN ONZE VREDELIEVENDE BROEDERSLAND.

  Alah Hafiez,

  RAHAT.”

  Goed op letten hé volgende keer 😉

 41. Klopt je heb jezelf niet rechtstreeks wijs, ruimdenkend… genoemd, maar onrechtstreeks wel. Toen je zei, dat ik moet zelf Koran lezen en niet naar imam moet luisteren. En dat je dat allemaal al weet van je moeder en blabla….

 42. wat hoor ik allemaal ruzie en discussie over een persoon.
  heee alle gelovige wij zijn geen blanken mensen wij zijn bruin, wij moeten elkaar geven en niet nemen en ruzie maken.
  in suriname leven we alle gelovigen met elkaar we eten drnken we praten niemand die elkaar de raam uitspring.
  mama u ben ouder dan ons u had een goede raad moeten geven en niet snel moeten beroordelen.
  en negitieviteit had moeten spreken, ik heb all u berichten gekregen u heeft woorden gebruik wat een ander niet leuk hebben gevonden,u had niet snel moeten beoordelen.
  rahat je heb zulke mooie woorden over de islam gezegd maar jou plicht was om het uit je hart te zeggen en respect voor de mensen te houden die slecht over de islam praat, daar mee verdien jij fatwa van de heer boven, en dan zullen de mensen jou waarderen wat jij heb gezegd zubhaan allah.
  U jou vind ik helemaal niet leuk wat jij over dat meisje( je moet je schamen)zei heeft haar familie verloren weet je hoeveel pijn dat doet,zal jij nooit begrijpen jij moet je schamen die als een blanken praat terwijl jij een bruine bent.
  hee onze mensen we moeten respecy voor elkaar tonen, wat er ook gebeurd moslin,joden,christen,bhoedisme,hindoe ieder gelovige bestaat elkaar respecteren hoe wij zijn.
  en niet voor geloof vechten jij bent slecht en wij zijn goed.
  in onze islam en koran staat geschreven je bent pas een goed persoon als jouw imaan goed is, imaan betekent als je hard schoon is voor alles.
  wat is duniya(aarde) is eenmaal leven en weer dood gaan en hisaab(alles wat je op het aarde gedaan heb, goed of slecht wordt door heer weer herhaalt en verteld) waarom moeten we daan met elkaar vechten. je bent geboren in je nakie en gewikeld met een witte laken.
  je gaat doot wordt gewassen en weer gewikkeld door een laken en wordt begraven. bin laden ken ik niet, maar wat in zijn hart was weet niemand, wat zijn doel was weet niemand. als hij zo een slechte persoon was, waarom heeft hij niet in onze landen gebombadeerd bekijk het logisch.hij had het alleen op america gemunt dat weet iedereen.
  president bush en zijn vader hebben zoveel landen gebomdeerd met slechte bedoeling en weet je waarom irak of iran of afghanistan de olie die daar zitten voor het geld. iedereen weet dat de pers ook mel leugen van een roddel hebben. dat was de doelwit van americanen. maar sinds obama als president in amerca is het heel rustig niemand die een vlieg kwaad doet.
  laat deze problemen en oze mensen vecht niet melkaar daar bereik je niks mee. laat de haat achter en de liefde voor je .
  en mama nog een ding in india zijn toen de tijd heel veel onschuldige afgemaakt door de americanen en de engelse als ik u was zou ik niet meer over islamieten praten dat ze teroristen zijn.
  we wonen in nederland wat doen de blanken mensen ze laten ons leeg lopen, en willen dat alle buitenlanders naar hun eigen land terug keren. bekijk de nieuws praat geen onzin. ik ben heel veel gericht op politieken partijen en hoor alles wat ze zeggen waar veel mensen niet bekijken maar allen naar filmen zijn gericht.
  als men niet zoveel weet, waarom discussie!!! en wat ze met binladen en zijn familie hebben gedaan is heel erg, ooo onze heer laat niemand dat overkomen. daarom laten ze dat niet op televisie komen maar op youtube gaat het zeker komen dan ga je het zien hoe triest het is.

  ghoda hafiz

 43. Nadia, mijn geloof is in mijn hart waar ik rein bent.Trouwens ik heb de Islam geloof helemaal niet beledigd,alleen wat ik wilde attenderen is dat wij niet alles van iemand moeten aannemen.Als wij met iets niet eens zijn wat een IMAM verteld kunnen wij dat zelf opzoeken in onze Shareefe Koran.Dat heb ik van thuis meegekregen.

  En wat betreft respecteren dat doe ik zowel bij mensen en alle godsdiensten.
  vechten dat doe ik nooit en zal ook nimmer doen,alles wat ik zei kwam vanuit mijn hart.Als iemand ongepaste woorden gebruikt over mijn geloof ga ik nooit vechten met mensen.ik weet wat mijn geloof is,wat het inhoud,hoe ik moet leven en waarvoor wij allemaal op de aarde zijn en dat gaat prima.Ik verbeter niemand maar ik kan mijn mening geven wat ik van denk en als het blijkt dat anderen het beter weten waardeer ik het ook,misschien leer ik wat van jullie aangezien ik niet ruimdenkend en analfabeet bent.

  Vanaf vandaag reageer ik nooit meer als MAMA wat intikt.Alles wat MAMA tot nu toe heeft geschreven is uitmuntend,beter kon ik niet verwachten.Ik zat denken wat voor slimme mensen hebben wij hier,petje af voor MAMA.

  Allah Hafiez,

  Rahat

 44. MAMA:

  Vanaf vandaag reageer ik nooit meer als MAMA wat intikt.Alles wat MAMA tot nu toe heeft geschreven is uitmuntend,beter kon ik niet verwachten.Ik zat denken wat voor slimme mensen hebben wij hier,petje af voor MAMA.Jij bent echt goed,vergeef deze domme,niet ruimdenkend,schijnheilige persoon. Het gaat je goed.

  Allah Hafiez,

  Rahat

 45. nadia ik ben geen bruine maar een blanke hoe kom je er bij dat ik mij dat iraakse meisje niet kan voorstellen ? nog beter dan jij denkt en jij moet je schamen die mensen in de twin tower kunnen er niks aan doen voor het verdriet van dat iraakse meisje.

 46. @Mama
  IK BEN MET U EENS HOOR!!!!! U GEEFT DE SCHULD AAN BEIDE KANTEN, MAAR RAHAT MAAKT MOSLIMS ZWART. ZOALS U ZEGT HIJ VERSCHULDIGD ALLEEN MOSLIMS. IK DENK DAT DIE GAST NIET VEEL WEET. HIJ GEEFT DE SCHULD OOK ALLEEN AAN AFRIKANEN. OMDAT ZIJ OORLOG HEBBEN IN ZIJN LANDEN. MAAR DE REDEN WAAROM DAAR OORLOG IS DAT WEET HIJ GEWOON NIET. IK BEN ZELF MOSLIMA EN IK VIND DAT RAHAT MOET ZICH SCHAMEN ALS HIJ ZULKE DINGEN KOMT ZEGGEN OVER MOSLIMS! HOEZO MOSLIMS KUNNEN NIET MET ELKAAR OPSCHIETEN, HOU JE BEK TOE MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 47. KareenaA Fan…………………..

  Denk jij dat wij moslims heiligeboontjes zijn,dat wij nooit iets verkeerds doen. Als wij onderling zo goed waren,wat doen wij dan in een Chritenenland. En wie moet hier zijn of haar BEK dicht houden,wat een op voeding heb jij, zeg schande iemand die dag en nacht bid en toch de kans krijgt een ander persoon die niet met haar communiceerd grote bek te geven maar ja …..opvoeding,,,,,, moet jij bij bepaalde mensen ver zoeken.

  Ik heb liever dat jij dat zegt dan iemand met zijn volleverstand.

  Van waarkomen al die asielzoekers dan? ra ra ra

  Ik geef niemand de schuld en ook niet aan de moslim broeders ik heb allen gezegd als wij in ons land onderling eenheid hadden waren wij samen sterk en niemand kon ons verslaan.

  Goed lezen zijn jullie een stelletjes volwassen pubers,mens.mens, toch.Als jij iets niet goed heb begrepen kan jij dat op een normale manier communiceren niet gelijk gaan schelden want dat heb jij niet uit Koran geleerd.

  Weet jij wat JULLIE allen hebben gelijk. Ik herhaal het weer ik heb nog nooit eerder met zulke slimme mensen gecommuniceerd.

  Ik dank jullie allemaal vergeef deze analfabeet en domme Rahat.

  Allah Hafiez.

 48. uuhh nadia.. xpxp.. moslims kunnen ook goed blank zijn zoals ikuh, ik ben iraqees ik heb groen en witte huid. en lichte haren.

  Maarja mensen allah weet de waarheid wie nou wel of niet goed was.
  AChja als je het eenmaal hebt meegmaakt verander je van binnen.

 49. hallo iedereen we zijn allemaal bruin en een alochtoon wij zijn geen blanken mensen. dat witte kleur wat jij bedoelt is trouwens witgeel wat ik ook ben. maar toch laat ik mijn niet als een blanke voorstellen.
  wat er ook gebeurt wij zijn hindoestanen.
  verder hoef ik jullie niks te zeggen ik laat mij afvallen ik wil niks met deze discussie te maken hebben.
  en betreft islam is het mooiste geloof die ik ken.
  het belangerijkste van mijn geloof is dat ik mijn imaan goed houd.
  ik wil niemand pijn doen als ik een van jullie wat raar heb gezegd sorry voor dat verder zullen jullie niks meer van mijn horen allah hafizzzzzzzzzz. moge allah jullie alle berakha geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.