Bipasha en Josh Hartnett een stelletje?

Het is bijna een onvermijdelijk fenomeen: Wanneer twee acteurs voor het eerst samenwerken, worden er direct geruchten verspreid over een mogelijke relatie tussen de hoofdrolspelers. Na Anushka Sharma en Ranveer Singh en Ranbir Kapoor en Priyanka Chopra is het nu de beurt aan Bipasha Basu.

Met de velen sterke geruchten over een mogelijke breuk tussen Bipasha Basu en John Abraham is het niet ondenkbaar dat de media nu nieuwsgierig is naar de nieuwe liefde van Bipasha Basu. Eerst mocht haar co-acteur Rana Daggubati uit Dum Maaro Dum het ontgelden, maar nu gaat de aandacht uit naar Josh Hartnett, haar co-acteur uit Singularity.

De geruchten werden aangewakkerd toen Bips hun foto’s plaatste op een sociale netwerksite. Deze foto’s waren terug te vinden in elk dagblad en of roddelblad. Om eerlijk te zijn, was hun lichaamstaal zoals die van een gezellig stel, maar we weten allemaal dat foto’s kunnen liegen.

De actrice is echter niet verbaasd over de geruchten en reageert kalm. “Ik heb besloten dat ik de relaties die ik met mensen deel en heb, persoonlijk houdt. Josh en ik zijn gewoon vrienden. En het moment dat ik iets over deze relatie zeg, zal het verkeerd worden geïnterpreteerd en de wereld in worden geholpen.”

Moeten we tussen de regels lezen, Bips? Date je nou wel of niet met Josh? “Ik ga hier geen antwoord op geven.”

5 REACTIES

 1. […] post by charla Posted on Monday, May 2nd, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

 2. laat iedereen op zijn eigen menier leven.
  waarom bemoeien mensen zich mee.
  iedreen moet eerst naar hun zelf kijken vind ik.
  typich hindoestanen kijken alleen naar anderen mensen.
  kijk eerst naar je eigen kont dan naar een ander.

 3. Dit heeft niks te maken met typisch hindoestaans weirdo! Dit is gewoon gossip, dat heb je overal! Hollywood,lollywood etc etc etc!

  volgens mij heb jij gewoon een hekel aan hindoestanen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.