John Abraham zit niet stil

Het is de laatste periode akelig stil rond John Abraham, maar dat betekent niet dat hij stil heeft gezeten. Abraham is zes maanden geleden namelijk begonnen met zijn eigen productiebedrijf.

JA Entertainment. Dat is de naam van het productiebedrijf die hij samen met vriend Sheel Kumar is gestart. In die zes maanden tijd heeft JA Entertainment al drie commercials geproduceerd, waaronder een reclamespot voor een bekend cameramerk met Priyanka Chopra. Abraham wil 30 commercials per jaar te maken. In een later stadium zal hij kijken naar de mogelijkheden om ook films te produceren.

Niemand wist eigenlijk van het bestaan van het bedrijf. Er is zelfs geen persbericht uitgestuurd. “John houdt niet zo van onnodige aandacht. Voor hem geldt: mijn werk spreekt voor mij. Het is wel grappig om te vertellen dat mensen een totaal verkeerd beeld hebben van John. Ze zien hem als een grote spierbundel, zonder hersens. Ze zijn zich niet bewust van de intelligente zakenman die schuilgaat achter het gespierde lijf”, voegt de medewerker toe.

Voor Abraham gaat kwaliteit boven alles. Door deze mentaliteit is hij echter wel een aantal opdrachtgevers kwijtgeraakt. “Hij heeft een aantal commercials geweigerd, omdat hij geen compromis wilde sluiten over de kwaliteit. Hij is in het bezit van een MBA-diploma (Master of Business Administration), heeft gewerkt in de reclamewereld en weet hoe deze wereld werkt. Als producent, is hij misschien niet op de set aanwezig tijdens de opnames, maar hij zorgt ervoor dat hij elke vergadering vooraf bijwoont, zodat hij weet wat er speelt en de opdrachtgevers kan voorzien van de beste creatieve ideeën”, aldus één van zijn werknemers.

We wensen John Abraham veel succes met zijn bedrijf en zijn nieuwe rol als producent.

1 REACTIE

  1. Ik hoop dat zijn bedrijfje een succes wordt.. Hopelijk brengt hij nog een film uit… Ik vind hem helemaal geweldiggggggg…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.