Katrina Kaif meest geschikte Indiase voor Prins William

Prins William treedt vandaag in het huwelijk treden met zijn jeugdliefde Kate Middleton. En in het kader van dit koninklijke huwelijk vroeg Shaadi.com zich af welke Bollywoodactrice het beste paste bij de Britse prins en dus werd er een poll gehouden onder de leden. Het resultaat: Katrina Kaif is de gelukkige.

“Het koninklijk huwelijk is een ware hype over de hele wereld. Wij waren eigenlijk zeer nieuwsgierig naar het enthousiase over de bruiloft onder het Indiase publiek. Vandaar dat we deze poll hebben bedacht”, aldus Gourav Rakshit van Shaadi.com.

Van de 8000 respondenten was 75,3 procent van mening dat Katrina Kaif de beste match is voor de prins. Priyanka Chopra eindigde als tweede met 16,7 procent en Sonakshi Sinha werd derde met 8 procent van de stemmen.

7 REACTIES

  1. Tzzzzzzzzzz weer al deze bitchhhhh :(:(:(:((:. Shilpha was de beste canditat!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Het was echt een heeeeel mooi huwelijk. catherine zag er ongelovelijk mooi uit. wens ze verder heel veel geluk in het leven EN Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!! 😉

  3. Wat een onzin, kinderachtig…. Kate is en blijft voor hem het meeste geschikte vrouw. Laat ze met rust.

  4. wat heeft dat nou weer te maken met bollywood,hun hebben zijn eigen leven cultuur geloof noem maar op.kate was echt een mooie bruid ze paste prima bij elkaar niks mis mee.ik wens hun heel veel geluk in de toekomst.

  5. Snap het dan, WE MOETEN ELKE DAG NIEUWS HEBBEN of het nou zinnig is of onzinnig, ze verspillen hun tyd doood man-.-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.