Deepika kan geen ronde roti’s maken

Heel veel meisjes kunnen de eerste keer dat ze roti maken geen ronde vorm maken. Datzelfde geldt ook voor actrice Deepika Padukone.

Deepika schaamde zich toen ze voor een scène in Aarakshan een roti moest maken. Ze had geen idee dat ze een echte roti moest maken. Deepika kreeg wat bloem en de hele crew stond op haar te wachten. “Ik schaamde me zo erg. Ik kan wel koken, maar roti maken is een uitdaging. Net als met het even, blijken de meest simpele dingen het moeilijkst te beheersen”, aldus de actrice.

Deepika stond hulpeloos te kijken naar de camera terwijl Saif Ali Khan geamuseerd naast haar stond te grijnzen. Hij zei dat dit hem deed denken aan een scène in Kaalia waar Amitabh Bachchan Parveen Babi helpt om een ??ei te maken. En dus besloot Saif zijn kookkunsten aan te bieden. Maar de redder in nood was zelf ook niet succesvol.

Regisseur Prakash Jha had er even genoeg van en liet Deepika persoonlijk zien hoe ze een perfecte ronde roti moest maken. “Het was niets belangrijks. Deepika was best comfortabel in de keuken. En ik heb haar een beetje geholpen,” zei Jha.

Aarakshan gaat over de hantering van het kastenstelsel binnen de overheid en onderwijsinstellingen in India.

3 REACTIES

  1. haha.. ik weet hoe dat voelt.. ik heb medelijden met haar 😛 en zou me ook dood schamen als ik zo voor iedereen stond lol 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.