Barbara Mori terug in Bollywood

Na de flop Kites doet de Mexicaanse schone Barbara Mori een tweede poging in Bollywood. De actrice zal de hoofdrol spelen in de film Fever.

Toen Barbara het script las was ze meteen verkocht. Ze was erg enthousiast over het liefdesverhaal, maar ook haar personage en de toon van de film trokken de aandacht. Na Kites was ze op zoek naar een rol waarbij ze zichzelf op een andere manier kon presenteren en ze is overtuigd dat dat kan met haar rol als een linguïst.

De romantische film is geproduceerd door Ravi Agrawal en geregisseerd door Rajeev Jhaveri. De producent ziet dit als een nieuwe start voor de actrice in Bollywood. Naast Mori heeft ook Rajeev Khandelwal (bekend van Aamir) getekend voor deze film. De producenten en regisseur zijn nog op zoek naar een tweede vrouwelijke hoofdrolspeelster.Volgens de laatste geruchten krijgt de actrice maar liefst 300.000 dollar(E 209.281 of ruim 13 miljoen rupee)!

De opnames voor de film vinden plaats in Cornwell, Engeland in de maanden juni-juli. Of de film ook nog dit jaar in de bioscopen verschijnt is niet bekend.

3 REACTIES

  1. aaah zij is echt een mooie vrouw. ik wil haar nog een keer zien acteren in een film. Ik vind het zo jammer dat kites een flop is geworden, het was een hartstikke leuke film. Wie weet insha allah gaat ze met deze flim scoren.

    Khuda hafis

  2. barbara mori is echt een prachtige vraauuww , vergeleken met bollywood actrisses is ze veel mooiieer en ze doet ook zo weinig make-up op !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.