Aish wordt Bhandarkar’s Heroine

Madhur Bhandarkar kan eindelijk opgelucht ademhalen, want hij heeft zijn hoofdrolspeelster voor zijn volgende project getiteld Heroine gevonden: Aishwarya Rai Bachchan.

De hoofdrol zou eerder worden gespeeld door Kareena Kapoor en ze had onmiddellijk ja gezegd. Maar de actrice kwam erop terug en bedankte vriendelijk voor de rol. Een ontmoedigde regisseur besloot het project op een laag pitje te zetten en begon opnieuw met zijn zoektocht.

Hij besloot Aishwarya te benaderen. De regisseur gaf haar het script en ze was er helemaal weg van. Het lijkt erop dat Madhur nu met een gerust hart eindelijk kan beginnen aan zijn volgende film.

Madhur Bhandarkar is ondermeer bekend als regisseur van de films Page 3, Traffic Signal, Fashion en Dil Toh Bachcha Hai Ji.

8 REACTIES

  1. Ik vind Kareena beter dan Ash, zij heeft haar mooie tijden wel gehad. Het wordt tijd dat andere ook die kans moeten krijgen…

  2. En zo is dat. Mama Ji haha ik vind aish nu een oud wijf met lelijke rimpels in haar nek. Oke dat zegt nog niet veel, maar ik vind inderdaad ook dat ze niet goed kan acteren. En ja dit soort films passen gewoonweg niet bij haar. Ik vind Kareena leuk of Bipasha voor deze film.

    ciaooooooo

  3. Aih is de beste keuze…de film gaat over een ster dat heel beroemd word oppeens en de maniet waarop de actrice daarmee handelt….de film gaat over hoe de actrice dan langzamerhand ouder word en haar fame verliest. Wat voor impact dit heeft op haar en hoe ze probeerd om aandacht te krijgen en jonger te lijken…ik vind aish de perfecte persoon voor deze rol…ook omdat het zo realistisch is want het is bijna hetzelfde als wat aish nu overkomt…Kab biet wachten dus.

  4. aishwarya heeft een natuurlijk talent en dat heeft jonge schatje kareena niet ze is via haar ouders bollywood binnengekomen en moet hard werken om haar talenten te laten zien.vooral met dansen heeft ze moeite mee.ik vind aish een echte bollywood actrice wat ze nodig hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.