Mere Brother Ki Dulhan verschijnt in september

De opnames voor de film Mere Brother Ki Dulhan zijn bijna afgerond. De releasedatum werd gisteren bekendgemaakt. Deze romantische komedie ziet het daglicht op 9 september 2011.

Mere Brother Ki Dulhan is een muzikale, romantische komedie. Het vertelt het verhaal van Imran Khan die verliefd wordt op de toekomstige bruid van zijn broer. Wat volgt is een hilarische rit gevuld met humor en romantiek.

De film is geregisseerd door debutant Ali Abbas Zafar en geproduceerd door Aditya Chopra. De hoofdrollen worden gespeeld door Imran Khan, Katrina Kaif en de Pakistaanse zanger Ali Zafar, die in 2010 zijn debuut maakte in de hilarische komedie Tere Bin Laden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.