5 mei: Shreya Ghoshal Live In Concert

Sana Live en Mojo Theater presenteren op 5 mei een uniek concert van de zingende Bollywood-sensatie Shreya Ghoshal in het World Forum Theater in Den Haag. De 26-jarige zangeres en zevenvoudig winnares van de Filmfare Award vergaarde roem als playback singer in Bollywood films maar zij zong ook in andere Indiaase films.

Shreya bewees haar zangkwaliteiten door de Sa Re Ga Ma Pa Singing Contest te winnen. Haar professionele carrière begon met haar bijdrage in de film Devdas waarvoor ze de Filmfare Award voor beste vrouwelijke playback singer en de Filmfare RD Burman Award voor New Music Talent won. Vanaf dat moment werkte ze samen met prominente Indiase musici aan meer dan 140 films. Ze is de meest onderscheiden hedendaagse playback singer en won in 2008 en 2009 wederom Filmfare Awards voor de films Guru en Singh is King.

Veel van Shreya’s songs oogsten lovende kritieken en werden een groot commercieel succes. Behalve in het Hindi zingt zij ook in Bengali, Kannada, Malayalam, Marathi, Punjabi, Tamil en Telugu. Tijdens haar live concert in het World Forum wordt Shreya Ghoshal bijgestaan door haar band bestaande uit de beste Bollywood musici.

Kaartverkoop start op woensdag 6 april via Ticket Service Nederland

7 REACTIES

 1. Hallooo, kaartverkoop vanaf 6 april. En dan komen ze daar nu mee.

  Maar goed, heb haar show al eens eerder gezien en ik had toen echt genoten. Een van de beste zangeressen van deze tijd. Ze zou zo de volgende Lata in the making kunnen zijn.

  Vindt het alleen jammer dat ze heel veel love songs krijgt te zingen. Niet dat ik het niet leuk vind, maar ze moet ook wat meer item songs kunnen zingen. En hiervoor krijgt ze weinig offers. De meeste gaan dan naar Sunidhi Chauhan.
  Een voorbeeld van zo’n nr is “hoth rasiley tere” van de film welcome.

  Maar hoe dan ook, 1 van mijn favoriete zangeressen. Beter dan Sunidhi Chauhan, vind ik.

 2. Je gaat zeker genieten.
  Ik heb kaarten van Rahat gekocht. Het is het 1 of de ander he 😉

 3. wat zou ik het graag willen zien ik heb zoiets van mijn leven lang niet gezien en naar aanleiding van wat ik lees moet het prachtig zijn.

 4. show is een flop! Teveel achter mekaar…Kijk niet raar op als de helft van de zaal leeg is.

 5. @ Jaya

  Als de huidige show een flop wordt, dan zal dat komen door de slechte marketing en dat het op een doordeweekse dag valt.

  Maar toen ik vorig jaar naar haar show ging, was het goed vol. Maar toen bracht event4u haar naar nederland. En ze werd tijdens de show van Rahat al aangekondigd.
  Maar ik vond het toen wel een goede tempo hebben. Haar show. Maar goed, meningen verschillen he 😉

 6. Veel mensen playbacken tegenwoordig,maar zij niet!!!
  zij is een van de beste (al ken ik haar niet :P)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.