“Flops motiveren mij om beter mijn best te doen”

Zijn laatste paar releases, Game, Khelein Hum Jee Jan Se en Raavan zijn geflopt, maar Abhishek Bachchan geeft niet op. Hij wil in de toekomst beter zijn best doen.

“Het is jammer wanneer een film flopt, maar het motiveert mij om beter mijn best te doen. Elke persoon is anders en niet iedereen is altijd tevreden met elk aspect in een film, maar zodra een film flopt is je zelfvertrouwen wel beschadigd en schaam je je. ”

Een tijdschrift in India beschrijft Abhishek nu als ‘zero number one’. Maar daar maakt de 35-jarige acteur zich niet druk om. “Om de vijf jaar kiest de media een acteur uit en portretteert hem eerst als mislukkeling en daarna wordt hij de hemel ingeprezen. Het gebeurde eerder met Hrithik Roshan.”

Aanstaande vrijdag verschijnt zijn tweede release van deze maand: Dum Maaro Dum. Dit is Abhishek’s derde film met zijn vriend Rohan Sippy. Abhishek speelt de rol van een stoere agent die de drugsmaffia in Goa wil uitroeien.Naast Abhishek maken ook Bipasha Basu, Rana Daggubati en Prateik Babbar deel uit van de cast.

5 REACTIES

  1. Abhi was in de film Yuva er goed. Misschien is hij gewoon beter in a negative role. Ach ja om binnen te komen in de Bollywood industrie moet je wel je netwerk hebben anders kom je er nooit. Dit is erg jammer. Want ze hebben nauwelijks talent…. behalve de familie Kapoors ( Kareshma, Kareena, Ranbir)… die zijn nog wel goed. ( Katrina via Salman binnengekomen, Sonakshi via haar vader, Sonam via haar vader, Imraan via zijn mammoe Aamir, … miss india of miss world/ universe, politiek etc etc etc.

  2. ja klopt tegenwoordig moet je connecties hebben of inderdaad model/miss zijn om door te kunnen breken. Dat is nou zo zonde, want meestal hebben die gasten totaal geen talent. Mensen die van nature altijd een acteur/actrice willen worden kunnen het wel op hun buik schrijven. Tenminste met de huidige vriendjespolitiek.

    FF ontopic, abishek vind ik een goede acteur hij gaat vast en zeker wel weer grote hits maken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.