Most wanted: Salman en Sonakshi

Salman Khan en nieuwkomer Sonakshi Sinha zijn uitgeroepen tot de meeste gezochte Indiase beroemdheden op het internet. Het onderzoek werd uitgevoerd door het filmportal chakpak.com.

De top 5 van meest gezochte mannelijke Bollywoodacteurs bestaat uit Salman Khan, Akshay Kumar, Ajay Devgn, Ranbir Kapoor en Shahid Kapoor.

En Sonakshi mag maar pas een film oud zijn, maar ze krijgt wel de meeste aandacht van filmliefhebbers op het internet. Priyanka kwam op de tweede plaats, gevolgd door Sonam. Aishwarya Rai Bachchan en Katrina Kaif eindigden op de vierde en vijfde plaats.

Sonakshi maakte haar debuut met blockbuster Dabangg naast Salman Khan en is momenteel druk bezig met de opnames van Shirish Kunder’s Joker. Daarnaast heeft ze ook al getekend voor Dabangg 2. De opnames hiervan zullen pas in 2012 van start gaan.

Naar welke acteurs zoek jij op het internet?

12 REACTIES

 1. @ Rani Fan ben het helemaal met je eens Dabang was echt een hele mooie fim. perfect zelfs.. met woorden kan ik het niet beschrijven 😛 en ben echt benieuwd naar Dabang 2

  En ME..ja Gauw kijken die film. hallllloooooo zo’n film mag je niet missen 🙂

 2. Ik heb die film ook nog niet gezien. Maar ik ga hem wel eens kijken als ik tijd heb. Mijn verwachting is groot na belovende reacties op interent. Hopelijk word ik niet teleurgesteld. We zullen zien 😉

 3. dabang is gewoon een super en een echte topper en beste film ik ben wel benieuwdt naar dabang 2 dat ze gaan maken

  salman kahna – Hum Yahan Ke Robin Hood Hain

 4. priya lieffje heb je het tegen jezelf met domme allochtoon.

  somige mensen lopen hier behoorlijk achter… je moet dabang toch welgezien hebbenn ….. aaaaaa salmaaaannn

 5. Ik heb het juist gezien. Het is inderdaad een mooie film. Totaal een nieuwe verhaal, eindelijk!

 6. @priya je bent zelf een allochttoon.
  zeik niet over anderen
  @ja de dabang is de bom!!!!!!!!!!!!!!
  😀

 7. als ik heel eerlijk moet zijn, vond ik dabang niet zo heel mooi. Ik vond hem wel oke. Maar goed Salman is wel een leuke acteur en ik vind sonakshi echt een schoonheid. Dat is wat ik te melden heb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.