Tobey Maguire in Ang Lee’s Life of Pi

Het is algemeen bekend dat de Indiase acteurs Irrfan Khan en Tabu de hoofdrollen vertolken in de boekverfilming van Yann Martell’s bestseller Life of Pi. Maar nu is ook bekend gemaakt dat ‘Spiderman’ Tobey Maguire een rol heeft bemachtigd in deze film.

Tobey is in Ang Lee’s boekverfiming te zien in de rol van een verslaggever, die de volwassen Pi interviewd. Deze rol wordt gespeeld door Irrfan Khan.

Voor wie het boek niet kent, hierbij een korte omschrijving van het verhaal. Life of Pi vertelt het verhaal van een 16-jarige jongen (Suraj Sharma). Hij wil een nieuw leven beginnen in Amerika en springt aan boord van een vrachtschip. De reis eindigt echter in een schipbreuk in de Stille Oceaan. Hij wordt overgelaten aan zijn lot op een reddingsvlot die hij moet delen met een orang-oetan, Hyena en een Bengaalse tijger.

5 REACTIES

  1. Dit lijkt mij een heel interessante film. Ik ga dat boek zo snel mogelijk lezen. Ang Lee is een heel goede regisseur, dus ik heb wel vertrouwen in dit project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.